Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

4 Seasons autoverhuur in Kaapstad

 

4 Seasons autoverhuur in Kaapstad

Wil je tijdens je vakantie in Zuid-Afrika een auto, camper of 4x4 huren? Dan is een auto huren in Kaapstad bij 4 Seasons het (budget-vriendelijke) antwoord.

Feit: rondreizen in Zuid-Afrika gaat het makkelijkst als je in bezit van een eigen vervoersmiddel bent. Of dat nou een auto, motor, caravan, camper of 4x4 is. Vooral die laatste – een ruige maar betrouwbare 4X4 – is een geliefde keuze voor mensen om de meer off-road wegen van Zuid-Afrika te ontdekken. En natuurlijk voor zij die op safari gaan in één van de safariparken waar je zelf mag rijden (Kruger Park en Addo Elephant Park bijvoorbeeld) is dit een must. 

Nederlander Wouter Evers begon het autoverhuurbedrijf in Kaapstad al in 2005. Met als belangrijkste drijfveer het feit dat er in Kaapstad zoveel bedrijven waren waar je een auto kon huren, maar die eigenlijk allemaal belabberd waren: zowel in hun dienstverlening als in de oude, onbetrouwbare auto’s die ze aanboden. Bovendien hadden maar weinigen een goed pakket voor mensen die langer in Kaapstad verbleven en voor 2-3 maanden een auto wilden huren. En dus besloot Wouter het zelf te doen.   

En hij deed het goed. Bij 4 Seasons kun je niet alleen een auto huren in Zuid-Afrika, maar ook in Botswana, Namibië, Mozambique, Zambia, Zimbabwe, Lesotho en Swaziland. Je kunt je auto op plek A ophalen en weer afleveren op plek B; bijzonder handig voor zij die graag wat flexibiliteit in hun rondreis inbouwen. Naast 4x4 jeeps, is 4 Seasons ook gespecialiseerd in ‘normale’ auto’s (zowel schakelversies als een automaat) en campers. 

Goed om te weten: hoe langer je een auto huurt bij 4 Seasons, des te goedkoper het uitpakt. Daarmee is het een zeer goede keuze voor stagiairs en zwaulen die voor langere periode een auto willen huren!

auto huren kaapstad
Ultieme vrijheid: met je eigen camper door Zuid-Afrika rondreizen

8 x redenen om een 4x4 te huren bij 4 Seasons 

1. Bij 4 Seasons is een auto huren niet alleen een zakelijke, maar ook een persoonlijke zaak. De medewerkers doen echt hun best om te kijken wat (welke auto en type contract) het best past bij de wensen van de klant. Daarnaast spreken medewerkers meerdere talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Afrikaans. Wil je je auto ophalen of afleveren bij het vliegveld of zou het je eigenlijk het best uitkomen als de auto op een bepaalde locatie naar je toe gebracht wordt? De medewerkers doen hun uiterste best ervoor te zorgen dat aan je wensen voldaan wordt.  

2. Je weet zeker dat je een nieuwe, schone en goed onderhouden auto tot je beschikking krijgt. Of je nou een kleine Chevrolet Spark of Kia Picanto, een middelgrote Toyota Corolla of Honda Ballade wenst, een grote Iveco Discoverer Motorhome of Ford Ranger 4x4 zou willen hebben en deze het liefst handgeschakeld of juist automaat: het kan allemaal. Alle auto’s van 4 Seasons verkeren in uitstekende staat. Hoewel je achter de prijs van de huurauto het vakje ‘goedkoop’ aan kunt vinken, geldt dat allerminst voor de auto’s die het bedrijf verhuurt. Betrouwbaar, uiterst schoon en in perfecte staat:, dat ook. 

3. Je auto, camper of 4x4 huren is supersimpel en kan van A tot Z online. De website van 4 Seasons blinkt uit in gemakkelijkheid. Dus je kunt je auto 24 uur per dag huren in drie stappen: bepaal wanneer en waar je de wagen wil huren; kies je auto en bevestig de boeking. Als je meteen online betaalt krijg je bovendien ook nog een leuke korting. Mocht je liever persoonlijk contact hebben bij het reserveren, dan kun je uiteraard ook direct contact opnemen met het team van 4 Seasons. 

4. Autohuur++
Bij 4 Seasons houdt de dienst – indien gewenst – niet op bij het huren van een auto. Als je wil kan het team je ook helpen bij het samenstellen van je reis, vooral voor zij die met een 4x4 of camper een rondreis gaan maken. Desgewenst kunnen ze je 4x4 ook uitrusten met alle kampeeruitrusting die je wellicht nodig hebt. Tips nodig voor de beste route, fijne accommodatie of campings en zelfs advies over leuke restaurants onderweg? Geen probleem: jij vraagt, 4 Seasons weet het antwoord. 

5. All-inclusive betekent ook echt all-inclusive
Je hoeft je geen zorgen te maken dat in het geval van een (klein) ongeluk je uiteindelijk toch niet zo all-inclusive verzekerd bleek als je dacht/hoopte te zijn: bij 4 Seasons betekent all-inclusive ook echt all-inclusive. Alles dus. 

6. Je betaalt nooit teveel; en van de kilometers kun je er ook nooit teveel maken
De prijs voor het huren bij 4 Seasons is – zeker vergeleken met andere aanbieders – bijzonder scherp te noemen. Maar waarom het vooral een goede keuze is, is dat er geen verborgen kosten zijn. Kilometers zijn ongelimiteerd, dus je hoeft niet na een bepaalde afstand ineens een prijs per kilometer te gaan betalen. 

7. Goede optie voor stagiairs, vrijwilligers en zwaluwen (die voor een langere periode in Zuid-Afrika blijven). Hoe langer je de wagen in je bezit houdt, des te goedkoper de dagprijs wordt. Kortom: het is voordelig voor een langere periode een auto te huren, wat het vooral voor stagiairs en zwaluwen een bijzonder goede optie maakt (die bovendien ook nog andere kortingen krijgen). 

8. Klanten krijgen 24-uur per dag assisentie – zonder daarvoor extra te hoeven betalen.Hoewel de kans dat je met een auto van 4 Seasons – met dank aan de goede kwaliteit en betrouwbaarheid – met pech langs de weg komt te staan zeer te verwaarlozen is, is er voor die spaarzame gevallen een fantastische hulplijn: 24 uur per dag assistentie. Niet alleen in Zuid-Afrika, maar in alle andere landen waar 4 Seasons actief is word je zo snel mogelijk terplekke geholpen, hoe laat het ook is. 

4x4 autohuur kaapstad

Voorwaarden om een auto of 4x4 te huren bij 4 Seasons 
Wil je een auto van 4 Season huren voor je vakantie of rondreis in Zuid-Afrika? Dan moet je: 
* 21 jaar of ouder zijn voor een gewone auto; om een 4x4 of camper te huren geldt een minimum leeftijd van 23 jaar;
* In bezit zijn van een geldig rijbewijs dat je al (minimaal) twee jaar hebt;
* Een credit card hebben;
* Om een 4x4 of camper te huren moet je daarnaast ook een internationaal rijbewijs hebben. 

Neem contact op met 4 Seasons om een auto, camper of 4x4 te huren via hun website  (www.4seasons-car-rental.com), telefonisch via 27 (0)21 855 5691 of door een mail te sturen naar rent@4seasons-car-rental.com.

Top