Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

4x4 Huur in Afrika

Deze 4WD terreinwagens zijn speciaal ontworpen voor de Afrikaanse wegen en condities en zijn voorzien van alle gemakken voor een onvergetelijke 4 x 4 safari reis.

Met uitzondering van het type Adventurer, Cruiser en Voyager zijn de terreinwagens uitgerust met o.a. : koelkast, gaspit, keukengerei, campingstoelen / tafel, slaapzakken, kussens, lakens, handdoeken en matrassen. Voor overige uitrusting zie de lijst bij de desbetreffende terreinwagen
 
Klik op onderstaande 4 x4's voor meer informatie
VOYAGER Double Cab 4x4

Voyager   Lees verder

De Voyager Toyota 4WD voertuig is vergelijkbaar met de Safari, maar dan zonder de kampeer uitrusting. De Voyager heeft plaats voor maximaal 4 personen en voorzien van alle comfort zoals air-conditioning, stuurbekrachtiging, radio / front loading cd-speler en elektrische ramen. Een metalen laadruimte is aangebracht, die extra opslagruimte biedt voor alle bagage, camera-apparatuur etc. Dit is het ideale voertuig om te gebruiken als het vervoer naar afgelegen lodges of plaatsen waar je niet hoeft te kamperen.

Adventurer

Adventurer  Lees verder

De Adventurer 4WD wordt aangeboden zonder kampeeruitrusting, voor maximaal 2 personen en is uitgevoerd met een enkele cabine op een Toyota Hilux chassis. De Adventurer heeft ook een 150 liter lange afstand brandstoftank en een ingebouwde 40-liter watertank.

Dubbele accu´s, 1 reserve wiel, luchtcompressor voor de bandenspanning. Air-conditioning en stuurbekrachtiging zijn standaard in de cabine.Een metalen bagage ruimte is aangebracht, die extra opslagruimte biedt voor alle bagage, camera-apparatuur of andere benodigdheden.

Adventurer Lux

Adventurer Lux  Lees verder

De Adventurer 4WD is gebaseerd van een enkele cabine op een Toyota Hilux chassis en is voorzien met de complete kampeeruitrusting. Een 12V aangedreven koelkast / vriezer, kookgerei, gasfornuis, gasflessen, bestek, serviesgoed en een tweepersoonsbed, outdoor tafel, luifel en camping stoelen.

De Adventurer heeft ook een 150 liter lange afstand brandstoftank en een ingebouwde 40-liter watertank. Air-conditioning en stuurbekrachtiging zijn standaard in de cabine.

De Adventurer Lux heeft een toegevoegde Roof-top-tent. De Toyota 4WD voertuig is vergelijkbaar met de Safari.

Safari 2 - Afrika 4x4 Huur

Safari 2  Lees verder

Deze robuuste 4WD met dubbele cabine is gebouwd voor het zware off-road rijden maar behoudt een hoog niveau van comfort en gebruiksgemak. De Safar 2 en Safari 4 zijn gebouwd voor de bush. De laadruimte achterin is speciaal ontworpen met een opbergsysteem voor bagage en is voorzien van een uitgebreide kampeeruitrusting. De Safari 2 is tevens voorzien van een 150 liter brandstof tank en een 40-liter watertank.

Een 2 persoons daktent (in het Safari-2) en 2 x 2 dak-tenten (op de Safari 4), elk voor 2 volwassenen zijn gemonteerd op het dak. Deze daktenten bieden veel comfort en zijn eenvoudig op te zetten binnen enkele minuten. Een 12V koelkast / vriezer is ook standaard aanwezig.

Safari 4 -  Afrika 4x4 Huur

Safari 4  Lees verder

Deze robuuste 4WD met dubbele cabine is gebouwd voor het zware off-road rijden maar behoudt een hoog niveau van comfort en gebruiksgemak. De Safari 2 en Safari 4 zijn gebouwd voor de bush. De laadruimte achterin is speciaal ontworpen met een opbergsysteem voor bagage en is voorzien van een uitgebreide kampeeruitrusting. De Safari 2 is tevens voorzien van een 150 liter brandstof tank en een 40-liter watertank.

Een 2 persoons daktent (in het Safari-2) en 2 x 2 dak-tenten (op de Safari 4), elk voor 2 volwassenen zijn gemonteerd op het dak. Deze daktenten bieden veel comfort en zijn eenvoudig op te zetten binnen enkele minuten. Een 12V koelkast / vriezer is ook standaard aanwezig.

Jeep Sahara 4x4WD incl. kampeeruitrusting

Jeep Sahara  Lees verder

Deze 5-deurs stationwagon, is het moderne equivalent van de beroemde 4WD dat hielp met het openstellen het Afrikaanse continent aan de wereld. Dit voertuig is uitgerust voor 2 volwassenen met ruimte en comfort en is de echte favoriet onder 4-wheel-drive liefhebbers.

Slapen doe je in comfort, hoog boven alles in de twee dak-tenten is al een ervaring op zich. De Toyota Landcruiser 4WD is voorzien van 2 reservewielen en voorzien van een volledige kampeeruitrusting. Met o.a. een 40 liter watertank, roestvrij stalen camping tafel, stoelen, beddengoed en kookgerei. Deze stoere Nomad is het beste uitgeruste 4WD voertuig voor in de bush safarivakanties.

Trax inclusief kampeeruitrusting voor 2 personen

Trax  Lees verder

De Trax is een nieuw concept en speciaal ontworpen om de slaap / woongedeelte te maximaliseren. Het stoffen gedeelte van het dak-en slaapgedeelte is zodanig ontworpen dat het een veel grotere ruimte creëert. Met weinig inspanning kan het dak en zijwand geopent worden zodat de volledige stahoogte en een groot tweepersoonsbed gerealiseerd kan worden.

De Trax heeft een krachtige Toyota Hilux motor en is o.a. voorzien van een lange afstand bezinetank, een 12v compressor aangedreven koelkast / diepvries, een ingebouwd waterreservoir, 40 liter watertank, 1 reserve wiel en is compleet voorzien van alle kampeeruitrusting en kookgerei. De Trax 4WD is de perfecte keuze voor de avonturier die comfort wenst in de bush.

Top