Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Alphabed Guest House, Somerset West, Zuid Afrika

Rating:AlphaBed B&B biedt ruime kamers in het centrum van Somerset West in een rustige residentiële omgeving op de heuvels van de Helderberg. Dit Vlaams gastenhuis is omgeven door leuke restaurantjes, gezellige winkels en vele wijnboerderijen en golfterreinen.
 
Deze charmante Bed and Breakfast laat u de schoonheid van de Kaapse Wijnlanden ontdekken en is uw ideale uitvalsbasis voor de belangrijkste attracties van Kaapstad en het Kaapse schiereiland.
 
Dit charmante gastenhuis biedt stijlvolle kamers aan, elk met een ensuite badkamer en een patio of leefruimte met zicht op het zwembad en de prachtige tuin. Een ruime suite, bestaande uit 2 kamers op de eerste verdieping, is geschikt voor gezinnen met kinderen of groepen tot 4 personen.
 
Uw dag bij AlphaBed begint met een uitgebreid en gevarieerd ontbijt, dat geserveerd wordt in de rondavel of op uw patio. Alle kamers zijn uitgerust met koffie/thee faciliteit,  lakens uit puur katoen, handdoeken en een koelkast. Belgische chocolade en lekkernijen worden aangeboden op de kamer.

   

Top