Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Belle Mare Plage Golf Resort

Rating:Belle Mare Plage, The Resort, ligt aan één van de mooiste stranden van Mauritius, gelegen op een 140 hectare tropische tuin. Ook voor de golfliefhebbers is dit een unieke locatie met twee 18-holes Championship Golf Courses.

Accommodatie
Belle Mare Plage biedt u 2 soorten accommodatie. Het hotel, waar alle kamers exclusief en modern met hout en marmer zijn ingericht, met een balkon of terras, airconditioning en mooie luxe badkamer of de Deluxe villa's met privé verwarmt zwembad.

Er zijn 92 "Prestige Rooms"van 36 m2, 139 "Junior Suites"van 65 m2 en 6 "Deluxe"Suites" met woonkamer van 60 m2. Alle kamers en suites hebben zeezicht.

Er zijn 17 "Villas" met 2 slaapkamers van 375 m2 met zeezicht.3 "Villas" met 3 slaapkamers van 525 m2.1 "Presidential Villa" van 525 m2 met eigen zwembad en tuin. Al deze kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, geldkluisje, televisie met satelliet ontvangst en minibar.

Restaurants
"La Citronelle" is het hoofdrestaurant met prachtig uitzicht over het strand en zwembad. Ontbijt, lunch en diner wordt verzorgd in een relaxed gezellige atmosfeer. Voor kleine kinderen is er de "Kids corner" in het restaurant.

"La Spiaggia" is het gezellige restaurant en bar bij het strand. Voor lichte lunches en snacks gedurende de dag en "A la Carte" voor Mediterrane menu's in de avond.

"Deer Hunter"is gelegen bij het clubhuis van de golfbaan en heeft prachtig uitzicht over de 9e, 15e en 18e hole. Deer Hunter is geopend voor lunch en A la Carte diner. Ontbijt buffet wordt verzorgd voor de vroege golfspelers.

Golf informatie
Er zijn twee 18 hole golfbanen bij Belle Mare Plage, genaamd 'The Legendary Course' en 'The Links Course' golfbaan.

De eerste MAURITIUS GOLF OPEN werd gespeeld in december 1994.

The Legend golfcourse is een Par 72 / 6037 meter. De green fees zijn gratis voor de hotelgasten.

The Links Course is een Par 71 / 5900 meter.

De tweede golfbaan is ontworpen door Peter Allis, een voormalige Engelse golf kampioen en BBC verslaggever.

Het eerste clubhuis is gelegen op de 'Legend' golfcourse bij de 18-hole met een Golf Academie die golflessen hanteren volgens de Marc Farry-Hugh Biaocchi methode. Het tweede clubhuis is gelegen op de 'Links' golfcourse en is 5 minuten met de gratis shuttle te bereiken.

Top