Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Birkenhead House, Luxe accommodaties, Spa, Hermanus

Rating:Hoog op de klippen van Hermanus en met schitterend uitzicht over Walker Bay, ligt Birkenhead House. De perfecte bestemming voor diegene die van een luxe vakantie willen genieten.
 
Het hotel wordt omringd door uitgestrekte gazons die voor picknicks ideaal zijn, en van sundowners die vanaf het terras worden genoten met prachtig uitzicht op strand en zee.
 
Hermanus biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten met inbegrip van golf, walvis spotten, prachtige natuurgebieden met wandelpaadjes langs de kust of de bergen met het Fynbos.
 
Er zijn diverse mooie stranden zoals de Nanny's of Karma Bay strand, Voelkop strand en Grotto strand, het langste strand van Hermanus.
 
Alle zes kamers, inclusief de honeymoon suite, zijn ruim en bieden spectaculaire uitzichten over zee. De meeste suites hebben hun eigen balkon waarvan één met een eigen zwembad en patio.
 
De suites zijn zeer luxe ingericht en zijn voorzien van alle comfort wat u zich maar kunt wensen. De keuken van Birkenhead House biedt cuisine van wereldklasse als vanzelfsprekendheid aan.

Top