Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Rondreizen naar Botswana

Botswana ligt in zuidelijk Afrika ten noorden van Zuid-Afrika. Botswana grenst in het zuiden en zuidoosten aan Zuid-Afrika, in het noordoosten aan Zambia, in het oosten aan Zimbabwe en in het noorden en westen aan Namibië.

Ghanzi_San_Bush aol 409  Lees verder

 

16 DAAGSE BOTSWANA KALAHARI & DELTA EXPEDITIE GROEPSAFARI:
  • Vanaf: € 2875,- p.p. incl. overnachtingen en maaltijden.

Een ontdekkingsreis door Botswana met bezoek aan de indrukwekkende Kalahari woestijn, de beroemde Okavango Delta, de wildrijke Nxai Pan, de uitgestrekte Makgadikgadi Pans, de kudden olifanten in het Chobe Nationaal Park en als afsluiting de adembenemende schoonheid van Victoria watervallen.
Een compleet Afrika avontuur!

 

Reiscode: AOL 409     

Nxai_Elephant_Giraffe aol 407 - 15 daagse Botswana Wildside kampeer groepsafari  Lees verder

 

15 DAAGSE BOTSWANA "WILDSIDE" KAMPEER GROEPSAFARI
  • Vanaf: € 1695,- p.p. incl. overnachtingen en maaltijden.

Een unieke kampeersafari langs de bekendste wildparken van Botswana; Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Savuti, het Chobe Nationaal Park en aansluitend de schoonheid van de Victoria watervallen. Botswana staat bekend als de beste safari bestemming van Afrika met de grootste diversiteit en aantallen dieren “wildlife”.  Game drives in 4x4 open safari voertuigen en een bootcruise op de Chobe Rivier waar olifanten komen drinken

Reiscode: AOL 407

Zambia_Village aol 408 - 15 daagse Botswana wildparks comfort groepsafari  Lees verder

 

15 DAAGSE BOTSWANA “WILDPARKS” COMFORT GROEPSAFARI
  • Vanaf: € 2235,- p.p. incl. transfer, overnachtingen, maaltijden en vervoer + US$300,- p.p local payment

Een unieke safari langs de bekendste wildparken van Botswana; Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Makgadikgadi Pans,  het Chobe Nationaal Park en aansluitend de schoonheid van de Victoria watervallen. Botswana staat bekend als de beste safari bestemming van Afrika met de grootste diversiteit en aantallen dieren “wildlife”.  Game drives worden gemaakt in 4x4 open safari voertuigen, mokoro tocht in de Okavango Delta en “sundowner” bootcruise op de Chobe Rivier waar olifanten komen drinken.

 

Reiscode: AOL 408

Top