Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Camper huren Zuid Afrika?

Camper huren in Zuid Afrika met 4 Seasons Car Rental

Bent u op zoek naar een camper voor uw reis door Zuid Afrika? Wij bieden diverse mogelijkheden, geschikt voor twee tot maximaal 6 personen. All campers zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Ook is het mogelijk om een vierwiel aangedreven campervan te huren waarmee u een geweldige avontuurlijke safariereis mee kunt maken en op die plekken kunt komen waar een gewone tweewiel aangedreven auto niet toegestaan is.

Huur een camper met of zonder vooraf besproken camping plaatsen in Zuid Afrika, Namibie en Botswana.

Al Vanaf 2005 biedt 4 Seasons Car Rental in Kaapstad, Zuid Afrika een goede betrouwbare service en zeer aantrekkelijke huurtarieven. Wij zijn de verhuurpecialist voor autohuur, compleet uitgeruste 4x4 safari campervans en motorhomes in Zuidelijk Afrika.

Vaste ophaal en/of inleverlocaties zijn te vinden in Zuid Afrika - Kaapstad en Johannesburg. Namibie - Windhoek. Op verzoek en tegen extra kosten kan de camper ook op de volgende locaties worden opgehaald en/of ingeleverd: Zuid Afrika; Port Elizabeth en Nelspruit. Botswana - Maun , Zimbabwe - Victoria Falls

Wij spreken Nederlands, Duits en Engels . Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op via telefoonnummer in Zuid Afrika: +27 (0)21 8555 691 of via Nederland op nummer: +31 (0)20 208 2113

Wilt u liever nu direct online een offerte opvragen? Klik dan op dit webformulier van onze website www.4seasons-car-rental.nl om in drie stappen een aanbieding te ontvangen.

Discoverer vier camper voor maximaal 4 personen

Discoverer 4 luxury motorhome voor maximaal 4 personen

Toyota 4WD safari auto met daktent voor maximaal 2 personen

Toyota 4x4 safari cab met daktent

DiscovererX4 safari camper  max vier personen met camping uitrusting

Discoverer X4 4x4 campervan voor maximaal 4 personen

Toyota Trax safari truck met camping uitrusting voor maximaal 2 personen

Toyota Trax safari auto voor 2 personen

Top