Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Voordelige camperhuur voor camperreizen door Namibie, Botswana, Zuid Afrika, Swaziland

Met een camper reizen door Afrika, ongebonden en geen zorgen over het opzetten van een tent op lange warme dagen en de luxe van het gaan en staan waar en wanneer u wilt. U kunt ervoor kiezen alleen een camper te huren en verder zelf de reis te plannen of wij kunnen u adviseren over de leukste routes en de beste campings. Ook bieden wij een aantal kant en klare camper reizen aan door Zuid Afrika, Namibië en een mooie reis door Botswana naar Victoria Falls waarbij de campings vooraf door ons worden geboekt en u een uitgebreide informatie en routepakket ontvangt. Onze specialisten adviseren u graag in uw reis en camperkeuze.

Huur een Discoverer camper voor je vakantie in Zuid-Afrika

Discoverer 6 - De zespersoons motorhome

Discoverer 6  Lees verder

Het grootste model van deze vloot is de zespersoons Iveco Discoverer 6. Ontworpen en gebouwd op een Iveco Daily 35S14 chassis, de camper kan zes personen huisvesten, en is van zodanige kwaliteit dat u optimaal van Zuidelijk Afrika kan genieten. Grootste verhuurcamper beschikbaar in Zuid-Afrika. Klik hier voor een korte film over de Discoverer 6
 

Discoverer 4 - De nieuwe 2.3 TDi Iveco motorhome

Discoverer 4   Lees verder

De degelijke 2.3 TDi Iveco motorhome. De Discoverer 4 heeft vier slaapplaatsen met veel leefruimte. Comfortabel en luxueus, met alles erop en eraan wat men verwacht van een kwaliteitscamper. De Discoverer 4 heeft ook een sterke airco achterin de leefruimte. De specificaties zijn hieronder weergegeven en de foto's geven een indruk van dit, aan Europese standaarden gemeten, voertuig. Klik hier voor een korte video film van de Discoverer 4.
 

Discoverer FUNX4 - De luxe safaricamper voor 4 personen

Discoverer FunX4  Lees verder

Gebouwd op een Nissan NP300 4x4 chassis, deze ruime 4x4 camper voor 4 personen heeft veel luxe zoals een buitenkeuken, cabine airco en een WC. Zelden gespot in Zuidelijk-Afrika want u vind ze in de echt afgelegen plaatsen. Populair onder de discoverers die de bush in willen maar niet het gebruik van een daktent zoeken. Modellen zijn te huur vanaf november 2015

Discoverer FunX2 4x4   safari camper voor 2 personen

Discoverer FunX2 4x4  Lees verder

Gebouwd op een Nissan NP300 4x4 chassis, deze ruime 4x4 camper heeft veel luxe zoals een keuken, cabine airco en een WC. Zelden gespot in Zuidelijk-Afrika want u vind ze in echt afgelegen plaatsen. Populair onder de discoverers die de bush in willen. a Discoverer Fun on steroids! Modellen vanaf 2013.

Discoverer Fun Campervan

Discoverer Fun  Lees verder

Gebouwd op een Nissan chassis, deze compakte camper heeft niet alle luxe zoals volledige airco en een magnetron van de grotere Discoverer modellen, maar ja, in Zuid-Afrika leeft je toch hoofdzakelijk buiten de camper. Populair en voordelig kamperen met de Discoverer Fun! 

Top