Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

De Tafelberg guesthouse, Oranjezicht, Kaapstad, Zuid Afrika

Rating:De Tafelberg Guesthouse is gelegen op de flanken van de Tafelberg in de rustige buurt van Oranjezicht. De acht stijlvolle kamers met eigen badkamer aan een hemelsblauw zwembad maken van een verblijf een unieke belevenis. De statige villa in Toscaanse stijl verwelkomt je in een hedendaags stijlvol interieur met een warm gevoel voor Afrikaanse details. Ann en Kris Van Cappellen  zorgen voor een heerlijk ontbijt op de patio met uitzicht op Kaapstad centrum, de haven, de Tafelberg, de Leeuwenkop en Signal Hill.
 
De Tafelberg Guesthouse is gesitueerd in de residentiele area van Oranjezicht, dichtbij het stadscentrum, maar tegelijkertijd toch rustig op de flanken van de Tafelberg
 
Binnen een straal van slechts 5 a 10 minuten rijden, kan je genieten van de vele hoogtepunten die Kaapstad centrum te bieden heeft, zoals de Tafelberg, Signall Hill, leeuwenkop, Bokaap, Company's garden en de kusten van Camps Bay en Clifton.
 
De Tafelberg Guesthouse ligt op 15 min. rijden van de luchthaven en vlak bij de Citybowl en vormt zo de ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Kaapstad en omgeving.
Top