Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Dinarobin Hotel Golf and Spa

Rating:Dinarobin hotel Golf & Spa is gelegen aan de voet van de Le Morne berg vlakbij het Le Paradis hotel. Dinarobin is ideaal voor natuur en sport (golf) liefhebbers met een internationaal 18 holes golf course is gelegen op het nabij gelegen eiland.

Accommodatie:
Dinarobin heeft 172 prachtige suites gelegen aan de kust. Er zijn 148 Junior suites van 65 m2 met zeezicht en 24 Senior suites van 115 m2 met zeezicht.

Alle suites zijn voorzien van airconditioning, badkamer met apart ligbad, douche en toilet. Minibar, thee en koffiezet faciliteiten, geldkluisje, haardroger, strijkijzer en strijkplank, telefoon, fax of internet faciliteiten, televisie met satelliet ontvangst, room service.

Restaurant
Het hoofdrestaurant "L'Harmonie" is verdeeld in 3 gedeeltes met uitzicht over de lagune en het zwembad. Het ontbijt is een buffet, lunch is "A la Carte" en diner wordt 4 maal per week verzorgt in een thema buffet", 3 maal per week kunt u kiezen uit een menu en 3 keer per week heeft u een keuze "A la Carte".

"Le Saveur Des Iles" is voor heerlijke Italiaanse en mediterrane gerechten. Deze gezellige bistro is gelegen aan het zwembad en strand.

"La Ravanne" ligt op het strand en serveert Creoolse en diverse visgerechten "A la Carte".

Dinarobin Spa by Clarins
Ontdek de Dinarobin Spa "Sanitas per Aqua". Deze 1200 m2 grote Spa is ideaal gelegen in een omgeving van rust en ontspanning. De vier elementen hier zijn lucht, zon, berg en zee. Er zijn 6 massage ruimtes, 2 Balneotherapy en 2 Hydrotherapie ruimtes, een fitness ruimte, kapsalon en schoonheidssalon en een zwembad.

Golfen
De Paradis (18-holes-5899 meter- Par 72) golfbaanis gelegen op een smal eiland aan de zuidwest kust van Mauritius, aan de voet van de Le Morne berg. De golfbaan ligt bijna geheel over het eiland en telt 5 water partijen . De laatste negen holes liggen langs de kust met adembenemende uitzichten.

Er is een pro-shop & clubhuis, een bar en toiletten op de golf course.

2 keer per week zijn er gratis golflessen voor de hotelgasten.

Clubs, trolleys en golfcarts zijn te huur bij het clubhuis.

  

Top