Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Groepsvakantie Zuid-Afrika

Groepsvakantie in Zuid-Afrika te voet

Voor een groepsvakantie in Zuid-Afrika zijn er diverse mogelijkheden bij Afrika Online. Er zijn reizen waarbij er per dag gemakkelijke tot middelmatig zware wandelingen worden gemaakt, die variëren van 3 tot 6 uur per dag. Verder zijn er kampeervakanties met maximaal 10 deelnemers. Er is zodoende meer tijd voor de reiziger, minder wachttijden en een gezellige, persoonlijke sfeer tijdens de reis. Ook bestaat de mogelijkheid om per camper Zuid-Afrika te verkennen, waarbij de campingplaatsen al gereserveerd zijn, dus daar heeft u geen omkijken meer naar. Er is voor elke interesse een groepsvakantie in Zuid-Afrika te boeken.

Groepsvakantie in Zuid-Afrika met diverse invalshoeken

Voor een groepsvakantie van Afrika Online in Zuid-Afrika zijn er diverse mogelijkheden voor wat de verschillende interesses van de reiziger. Er is bijvoorbeeld een westkust- en wijnroute, waarbij er diverse historische wijnhuizen worden bezocht. Voor de liefhebber van de natuur en zee, bestaat er ook de mogelijkheid om een route te volgen die langs "bush" en "beach" voert. Natuurlijk zijn er ook groepsvakanties die de bekende plekken in Zuid-Afrika aandoen om zodoende de highlights van dit land te kunnen bezoeken. Verder kan een groepsvakantie ook gecombineerd worden met de omringende landen van Zuid-Afrika.

Een groepsvakantie op maat door Zuid-Afrika

Afhankelijk van uw specifieke wensen zijn de groepsreizen in Zuid-Afrika avontuurlijk, cultureel, actief, lui, bijzonder, culinair of romantisch. Of u nu reist als familie met (kleine) kinderen of als vrienden groep, Afrika Online kan die perfecte reis voor u samenstellen. Met eigen auto of camper onderweg of een safari of rondreis met ervaren (privé)gids, Afrika Online is gespecialiseerd in het op maat maken van uw droomvakantie. Zodat u de mogelijkheid heeft uw groepsvakantie in Zuid-Afrika met pure beleving van het land te ervaren en met uw reiswensen als uitgangspunt.

Groepsvakantie Zuid-Afrika – Bekijk hier het complete aanbod

Top