Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Hilton Mauritius Resort and Spa

Rating:Hilton Mauritius Resort & Spa ligt ten Westen van het eiland en is gelegen aan één van de mooiste stranden bij Flic en Flac.

Accommodatie
Hilton Mauritius heeft 175 Standard Deluxe kamers van 43 m2, 8 Junior van 61 m2, 3 corner kamers van 74 m2, 4 Deluxe, 2 Senior en 1 Presidential Suite.

De kamers hebben allemaal zeezicht, de decoratie/inrichting is in Aziatische en Mauritaanse stijl.Standaard in de kamers zijn: airconditioning, ventilator, badkamer met een aparte douche en ligbad, telefoon, geldkluisje, kleuren televisie met satelliet ontvangst, thee en koffiezet faciliteiten.

Restaurants
Hilton Mauritius biedt vier restaurants zoals de 'Ginger Thai' met specialiteiten uit Thailand.

'Melanzane' met visspecialiteiten uit de Meditarineese keuken.
'La Pomme d' Amour' met locale en internationale gerechten en thema buffet.

'Les Coquillages' is het strand restaurant en is gespecialiseerd in lichte lunches en salades.

Ontspanning en sport
Hotelgasten mogen gratis gebruik maken van windsurfen, waterskiën en trips met een glasbodem boot. Verder zijn er tennisbanen, badminton, tafeltennis, mini golf, aqua gym, waterpolo, duiken en meer.

Spa Mauritius
Hilton Mauritius Spa heeft een uitgebreide keuze aan behandelingen. Zo is er bijvoorbeeld de Zweedse massage, een gezichtmassage, Reiki of Hydro massage in de hypermoderne Hydrotherapie ligbad.

De Vichy douche met huid reiniging en modderbad. Sauna en stoombad, kapsalon, manicure en pedicure, een volledig ingerichte fitnesscenter.

Voor pas getrouwden is er de 'Allamanda' behandeling in de openlucht VIP 'sala-jacuzzi'

Top