Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Hotel Ambre

Rating:Hotel Ambre ligt aan de baai van Belle Mare, vlakbij het plaatsje Palmar aan de oostkust van Mauritius.

Accommodatie:
Hotel Ambre heeft in totaal 298 kamers in diverse categorieën verdeeld, zoals de: "Standard" kamers met zicht op de tuin of met uitzicht op zee.

De "Privilege" kamers met balkon of terras en zeezicht. De "Family Suites" voor max. 4 personen met balkon of terras en zeezicht.

Standaard voorzieningen zijn: airconditioning, televisie met satelliet ontvangst, minibar, geldkluisje, badkamer met haardroger en aparte toilet. De "Privilege"kamers hebben tevens badjassen, badlaken, thee en koffiezet faciliteiten.

Restaurant en bar:
"Les Filaos" is een gourmet restaurant en elke dag geopend voor diner. "Les Alizés" is gelegen op het strand en heeft prachtig uitzicht over de baai en is elke dag geopend voor lunch en diner.

"L'Etoile des Indes"is het hoofdrestaurant voor het ontbijt en diner. Het buffet biedt een grote variëteit aan locale, Indiase, Chinese, Aziatische en Europese gerechten.

"Le Sirné"is de hoofdbar en gelegen aan het zwembad met een dansvloer. Wekelijks treed er een live band op en worden er shows georganiseerd.

"Le bar Plage" is de strandbar op het strand.

L'Aquarius" is de discotheek van het hotel en is iedere avond geopend vanaf middernacht.
L'Hibicus" is een Engelse pub en geopend tot 02.00 uur, boven de pub is een speelautomatenhal.

Sport en ontspanning:
Tijdens uw verblijf bij hotel Ambre kunt u gratis gebruik maken van 2 verlichte tennisbanen, volleybal, midget golf, badminton, tafeltennis, aquagym, yoga, aerobic, fitness, waterskiën, zeilen, windsurfen, waterfietsen, kajak, glasbodem boot, snorkelen.
Tegen betaling kunt u tevens: diepzeevissen, tennislessen nemen, paardrijden, duiken en uitstapjes maken op een Catamaran.

Spa- Health & Beauty center:
De Dolphin Spa is geopend 6 dagen per week, behalve op zondag. U kunt hier terecht voor een Lymphatic Drainage, Aromatherapy, Musicotherapy, Shiatsu Japanese massage, Thalasso Energy, Balneotherapy, Vichy douche en meer.

Extra faciliteiten:
Er zijn 3 winkeltjes met souvenirs en kleding voor jong en oud.

Een miniclub voor kinderen van 3 tot 12 jaar en een teenager club voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Er worden door beide clubs diverse evenementen georganiseerd zoals: voetbalwedstrijden op het strand, tenniswedstrijden, boottochtjes, toneel en shows, spelletjes, schilderen enz.

Top