Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Indian Resort Hotel Resort & Spa

Rating:Indian Resort & Spa is gelegen aan de zuidwestkust van Mauritius. 1 uur rijden van de hoofdstad Port Louis en 1 uur van het vliegveld.

Accommodatie:
Indian Resort & Spa telt 160 "Marine Standard" kamers met balkon of terras en uitzicht op zee, 80 "Indian Privilége" kamers met balkon of terras en uitzicht op de tuin en zee, 106 "Family" kamers die zijn gelegen op de begane grond of 1e en 2e etage en hebben uitzicht op de tuin en zee, 3 suites van 100 m2 en hebben zeezicht.

Restaurant en bar:
Er zijn 7 restaurants waaronder een buffet met locale, Europese en Aziatische gerechten, een visrestaurant, Gourmet Indian Restaurant, Italiaans restaurant en een bistro.

Er zijn 5 gezellige bars voor heerlijke kleurrijke cocktails, drankjes en lichte maaltijden.

Spa:
Bij de Dolphin Spa kunt u onder leiding van een professional team terecht voor verschillende massages zoals de: Relaxation massage, Zweedse massage, sport massage, Ayurvedic massage, hoofd massage, traditioneel Thaise massage, Shiatsu, energetic massage en reflexology.Hydrotherapy bad, Vichy douches en Jet douches, Stoom kamer, sauna, jacuzzi en veel meer.

Sport en ontspanning:
Tijdens uw verblijf mag u gratis gebruik maken van 2 zwembaden, 3 verlichte tennisbanen, volleybal, badminton, pétanque, aerobic, water polo, aquagym, fitness, waterskiën, zeilen, windsurfen, waterfietsen, kajakken, glasbodem boot, snorkelen met uitrusting.

Club voor jonge kinderen en teenagers:
Er is een kinderclub voor kinderen van 3 tot 12 jaar die verschillende activiteiten organiseren zoals, schilderen, wandelen, waterspelletjes, poppentheater.

Voor kinderen vanaf 9 tot 17 jaar is er de "Teenager Club" met een variëteit aan sportwedstrijden, boot trips en natuurwandelingen.

Trouwfeest en partijen:
Bij Indian Resort en Spa kunt u ook terecht voor een onvergetelijke, romantische bruiloft . Voor meer informatie en de mogelijkheden hierover, gelieve even contact met ons te nemen.

Top