Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Informatie Zuid-Afrika

AfrikaOnline.nl biedt alle informatie over Zuid-Afrika
AfrikaOnline.nl heeft alle informatie over Zuid-Afrika overzichtelijk voor u bijeen gebracht om zodoende een compleet beeld te kunnen schetsen van dit bijzonder mooie land op het Afrikaanse continent. Zuid-Afrika is meer dan alleen Kaapstad en mooie stranden. Er is voor elke interesse of voorkeur een perfecte reis samen te stellen. Individueel of in groepsverband, samen op safari of een auto huren en er zelf op uit trekken. Naar de binnenlanden of langs de prachtige kuststreek, samen met de informatie die AfrikaOnline.nl u biedt, kunt u uw reis naar Zuid-Afrika zo samenstellen, dat hij geheel aansluit bij uw wensen of voorkeur.

Praktische informatie over Zuid-Afrika
Ook de (belangrijke) praktische informatie voor Zuid-Afrika (en andere landen van Afrika) vindt u terug onder de reistips. O.a. over zaken als klimaat, geld en valuta, vaccinaties, elektriciteit, verzekeringen en veiligheid kunt U hier terecht. Maar ook voor nuttige adressen van de aanwezige ambassades in Zuid-Afrika. Afrika Online heeft zowel in Nederland als in Zuid-Afrika een kantoor. Van noord naar zuid en van oost naar west is er door Zuid-Afrika gereisd om het land nog beter te leren kennen en onderweg zijn vele accommodaties, wildparken en dorpen bezocht. Zodoende hebben wij veel nuttige informatie en tips kunnen verzamelen over Zuid-Afrika.

De informatie die u zoekt over Zuid-Afrika staat er niet bij?
De belangrijkste informatie over Zuid-Afrika is op deze site samengebracht. Verder kunt u in het gastenboek lezen hoe andere Zuid-Afrika (vakantie)gangers dit land hebben ervaren. Of bekijk de talrijke foto's om een goed beeld van dit prachtige land te krijgen. Desondanks kan het zijn, dat uw specifieke vraag er niet bij staat. Of u heeft een wens die niet bij de aangeboden mogelijkheden staat? Geen probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Dit kan telefonisch of via het sturen van een e-mailbericht. Verder kunnen wij voor u een reis op maat maken naar Zuid-Afrika. Hiervoor verstrekken wij u graag uitgebreide over alle mogelijkheden.

Informatie Zuid-Afrika – Bekijk hier praktische reistips

Top