Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra

15 daagse Pure Namibia lodge & camping groepsafari

Traditional_Himba_people

 

   15 DAAGSE “PURE NAMIBIA” KAMPEER GROEPSAFARI:  
  • Vanaf: € 1960,- p.p. incl. overnachtingen, maaltijden en excursies

Verken het ongerepte Namibië met deze “Pure Namibia” groepssafari in Internationaal gezelschap. Tijdens deze safari bezoekt u de hoogtepunten van Namibië zoals Windhoek, Ugab Vallei, Etosha Nationaal Park, Himba stam, Brandberg, Spitzkoppe, Swakopmund en de rode duinen van Sossusvlei.

                                                                                                     

Reiscode: AOL 701

 


Dag 1 Windhoek
Na aankomst op de luchthaven van Windhoek verwelkoming en transfer naar het overnachtingadres. Tijd om te lunchen (eigen kosten) en uit te rusten van de reis. In de namiddag kennismaking met de groep en de gids. Overnachting in het Klein Windhoek Guest House (of gelijkwaardig) in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (logies)

Overnachting: guesthouse: tweepersoonskamers met ensuite badkamer, restaurant, bar en zwembad.
Voor meer informatie: www.kleinwindhoekguesthouse.com
Afstand: 40 km

Dag 2 Windhoek – Outjo
Na het ontbijt (rond 08.00 uur) een korte stadstour door Windhoek en daarna vertrek uit Windhoek en rijden in noordelijke richting naar het plaatsje Outjo. Outjo is gelegen in het Kunene district, een heuvelachtig gebied in de Ugab Vallei. Onderweg wordt op een mooie locatie een stop gemaakt voor een picknick lunch. De namiddag is ter vrije besteding. De lodge beschikt over verschillende wandelroutes op het terrein. Overnachting in het Sasa Safari Camp in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt, lunch en diner)

Inclusief: mogelijkheid voor wandelen op hiking trail van de lodge (op eigen gelegenheid)
Optionele excursie: bezoek aan nabij gelegen cheeta opvangcentrum (exclusief in de reissom)
Overnachting: guesthouse, zwembad.
Voor meer informatie: www.sasasafaricamp.com
Afstand: 320km

Dag 3 Outjo - Etosha National Park
Na het ontbijt (rond 08.00 uur)vertrek en rijden naar het beroemde Etosha Nationaal Park. Na aankomst een eerste game drive op zoek naar de wilde dieren die hier voorkomen zoals de olifant, neushoorn, leeuw, buffel en het luipaard. Natuurlijk zijn er ook zebra’s, giraffe, cheeta, hyena en diverse antilopen soorten. Het Etosha Game park is opgericht in 1907 en biedt een thuis aan ca 114 verschillende zoogdieren, 340 vogelsoorten, 110 soorten reptielen en 16 amfibieën. Picknick lunch op een mooi plekje in het park. Overnachting in het Okaukuejo, Namutoni of Halali restcamp in een tweepersoons tent met gemeenschappelijk douche en toilet faciliteiten. (ontbijt, lunch en diner)

Inclusief: game drive door het Etosha Nationaal Park.
Overnachting: camping Etosha restcamp, bar, restaurant, campwinkel, zwembad.
Voor meer informatie: www.nwr.com.na
Afstand: 125km

Dag 4 Etosha Nationaal Park
Vertrek uit het restcamp na het ontbijt (rond 08.00 uur) en een volle dag om game drives te maken in het Etosha Nationaal Park. Picknick lunch op een mooi plekje in het park Overnachting in het Okaukuejo, Namutoni of Halali restcamp in een tweepersoons tent met gemeenschappelijk douche en toilet faciliteiten. (ontbijt, lunch en diner)
Inclusief: game drive door het Etosha Nationaal Park.

Overnachting: camping Etosha restcamp, bar, restaurant, campwinkel, zwembad.
Voor meer informatie: www.nwr.com.na
Afstand: 150km (game drives)

Dag 5 Etosha Nationaal Park – Opuwo
Vertrek uit het restcamp na het ontbijt en rijden door het weinig bezochte westelijke deel van Etosha naar de grens met het park en vertrek uit Etosha. Onderweg naar Opuwo rijden door kleine dorpjes en nederzettingen om kennis te maken met het de lokale cultuur en stammen. Onderweg een picknick lunch. Opuwo is het gebied van de Himba stam, een trots nomadenvolk. Overnachting in het Opuwo Country hotel in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: game drive door het Etosha Nationaal Park
Overnachting: hotel, bar, restaurant, zwembad.
Voor meer informatie: www.opuwolodge.com
Afstand: 385 km (inclusief game drives)

Dag 6 Opuwo - Epupa
Vertrek uit Opuwo (rond 07.00 uur) en rijden door Kaokoveld naar Epupa. Overnachting in het Epupa Camp in een tweepersoonstent met gemeenschappelijk douche en toilet faciliteiten. (ontbijt, lunch, diner)
Inclusief: bezoek aan Himba dorp

Overnachting: camping, bar, restaurant, zwembad. Voor meer informatie: www.epupa.com.na
Afstand: 190 km

Dag 7 Epupa
Vandaag een rustige dag met in de middag een wandeling naar de Epupa Falls op de grens met Angola. Met een beetje gelukt kan hier worden genoten van een prachtige zonsondergang. Overnachting in het Epupa Camp in een tweepersoonstent met gemeenschappelijk douche en toilet faciliteiten. (ontbijt, lunch, diner)
Inclusief: begeleide wandeling naar Epupa Falls
Overnachting: camping, bar, restaurant, zwembad.

Dag 8 Epupa – Grootberg
Vroeg vertrek uit Epupa (rond 07.00 uur) en door Kaokoveld rijden in zuidelijke richting naar Damara land. Onderweg kans om de unieke en zeldzame Damara Desert olifant te zien. Aankomst in het kamp en genieten van een schitterende zonsondergang en diner rond het kampvuur. Overnachting in het Hoada camp in een tweepersoonstent met gemeenschappelijk douche en toilet faciliteiten. (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: camping
Voor meer informatie: www.grootberg.com/hoada-campsite
Afstand: 510 km

Dag 9 Grootberg – Erongo Mountains
Vertrek uit Grootberg na het ontbijt (rond 07.00 uur) en rijden in zuidelijke richting naar de Ameib Rhino Sanctuary gelegen aan de rand van de Erongo bergketen. In deze prachtige omgeving zijn verschillende locaties waar rotsschilderingen te zien zijn maar het hoogtepunt is de beroemde White Elephant rotsschildering in de Phillip’s Cave. Op het terrein van de Rhino Sanctuary zijn verschillende mooie wandelroutes waar wilde dieren maar ook een prachtige fauna en verschillende vogelsoorten gezien kunnen worden. Overnachting in de Ameib Lodge in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: bezoek aan de White Rhino rotogravure, wandelingen over terrein van de Ameib Lodge (op eigen gelegenheid)
Overnachting: guesthouse met bar, restaurant en zwembad
Voor meer informatie: www.ameib.com
Afstand: 430 km

Dag 10 Erongo Mountains – Swakopmund
Vandaag richting de kust met onderweg naar Swakopmund een bezoek aan Cape Cross en de Cape Fur Seals kolonie. De rest van de middag is ter vrije besteding om het stadje te verkennen of en van de vele excursie mogelijkheden te onderzoeken. Activiteiten als Quad biking, Sand boarding of sky diving worden aangeboden (niet inclusief) Maar natuurlijk kun je ook gewoon genieten van de omgeving en een bezoekje brengen aan het strand. Overnachting in het Hotel Pension A la Mer guesthouse (of gelijkwaardig) in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer (ontbijt, lunch) (diner op eigen kosten)

Inclusief: bezoek aan zeehonden kolonie bij Cape Cross
Optionele excursie: quad biking, sand boarding, sky diving (exclusief in de reissom)
Overnachting: Hotel Pension
Voor meer informatie: www.pension-a-la-mer.com
Afstand: 400 km

Dag 11 Swakopmund
Volle dag ter vrije besteding in en rondom Swakopmund. Er kunnen excursies worden gemaakt en er kan worden gewandeld door het leuke dorpje of gewoon relaxen bij het guesthouse. Overnachting in het Hotel Pension A la Mer guesthouse (of gelijkwaardig) in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer (ontbijt) (lunch en diner op eigen kosten)

Dag 12 Swakopmund – Sossusvlei
Op tijd vertrek (rond 07.00) uit Swakopmund en via Walvis Bay en dwars door de Namib woestijn rijden naar Sossusvlei. Onderweg naar Sossusvlei maken we een stop in de nederzetting Solitaire, waar de in heel Namibië wereldberoemde applecrumbe” kan worden geproefd (eigen kosten). Overnachting op de Sesriem campsite in een tweepersoonstent (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: Sesriem campsite, bar en zwembad Voor meer informatie: www.nwr.com.na

Dag 13 Sossusvlei
Volle dag om te genieten van deze schitterende omgeving. De Lodge biedt een gezellige bar, een restaurant en een zwembad. Optioneel en niet inclusief in de reissom; 4x4 excursie naar de duinen, game drive, wild cat walk (N$ 60,- per persoon), Sundowner trip in de bergen incl. drankje N$ 160,- p.p.). Overnachting op de Sesriem campsite in een tweepersoonstent (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: bezoek aan werelds hoogste duinen bij Sossusvlei en Deadvlei, bezoek aan de Sesriem canyon
Optioneel: diverse excursies (exclusief in de reissom)
Overnachting: lodge, bar, zwembad
Afstand: 70 km

Dag 14 Sossusvlei – Windhoek
Vertrek uit Sossusvlei en rijden naar Winddoek, een lange dag maar het landschap is schitterend en regelmatig wordt een stop gemaakt om te genieten van het schitterende uitzicht. Picknicklunch onderweg. Rest van de middag ter vrije besteding in Windhoek. Overnachting in het Klein Windhoek guesthouse in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt, lunch) (diner op eigen kosten)

Overnachting: guesthouse: tweepersoonskamers met ensuite badkamer, restaurant, bar en zwembad.
Voor meer informatie: www.kleinwindhoekguesthouse.com
Afstand: 365 km

Dag 15 Windhoek
Na het ontbijt nog tijd om op eigen gelegenheid de stad in te gaan en dan in de loop van de middag volgt een transfer naar de luchthaven van Windhoek. (ontbijt)

Reiscode: AOL 701

 
 
 
grote_baobab_trees
reisgezelschap_namibie
last_minute_vakantiereis_aanbieding
olifant_aan_de_waterkant
 
Namibie
Petrified_Dunes_at_Namib_Dessert

Namibië ligt in Zuid-West Afrika. Namibië grenst aan de zuidelijke Atlantische Oceaan en ligt tussen Angola en Zuid-Afrika. Nambië deelt verder nog grenzen met Botswana en Zambia. De oppervlakte van Namibië is 825.418 vierkante kilometer. Nambië is daarmee ongeveer 20 keer zo groot als Nederland.

Landen info >>>
Top