Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Kenia safaris en rondreizen

Kenia of Kenya (officieel: Jamhuri ya Kenya; Engels: Republic of Kenya), is een presidentiële republiek in Oost-Afrika en lid van het Gemenebest van Naties. Kenia behoort samen met Djibouti, Eritrea, Ethiopië, Soedan en Somalië tot de 'Hoorn van Afrika'.

Masaimara_lions_kenia aol-602 - 7 daagse Tour Kenia Lodge &Tented Camp Safari  Lees verder

 

REISSOM 7 DAAGSE TOUR KENIA LODGE & TENTED CAMP SAFARI:
  • Vanaf €. 1730,- per persoon op basis van 2 personen  

 

Een klassieke safari in lodges en tented camps langs alle hoogtepunten van Kenia. Met een mix van lodges en permanente tentenkampen voor een goede combinatie tussen avontuur en comfort. De route voert via de Great Rift Valley naar beroemde wildparken als het Lake Nakuru Nationaal Park, Lake Elementaita en Masai Mara National Reserve.  Een prachtige verscheidenheid aan landschappen en een grote diversiteit aan dieren en vogels.

Reiscode: AOL 602

kenia_safari_reis_aanbieding_afrikaonline aol 604 - 11 daagse Kenya Highlights Adventure camping safari  Lees verder

 

11 DAAGSE "KENYA HIGHLIGHTS" ADVENTURE KAMPEERSAFARI: Word aangeboden als een Internationale groepsreis met minimaal 2 / maximaal 6 personen per 4x4 safari minibus

(Deze reis kan worden verlengd met een standvakantie in Mombasa en diverse andere safari’s in zowel Kenia als Tanzania)

  • Vanaf: € 2210,- per persoon

Deze safari door Kenia is voor de echte avonturier. De reis voert u langs alle hoogtepunten van Kenia als het Amboseli Nationaal Park, het Mount Kenya Nationaal Park, het Samburu Nationaal Park, het vogelrijke Lake Nakuru Nationaal Park en natuurlijk het wereld beroemde Masai Mara Nationaal Park. Overnachting is op rustig gelegen campsites ver weg van de massa. Ervaar het echte “bushlife” terwijl uw safari kok een heerlijk maal samenstelt van verse producten die u onderweg op de lokale markt heeft ingekocht en luister naar de geluiden van de nachtdieren terwijl u bij het kampvuur de dag doorneemt met uw safari gids.

Reiscode: AOL 604

Top