Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra

11 daagse Kenia Hightlights adventure camping safari

kenia_safari_reis_aanbieding_afrikaonline

 

11 DAAGSE "KENYA HIGHLIGHTS" ADVENTURE KAMPEERSAFARI: Word aangeboden als een Internationale groepsreis met minimaal 2 / maximaal 6 personen per 4x4 safari minibus

(Deze reis kan worden verlengd met een standvakantie in Mombasa en diverse andere safari’s in zowel Kenia als Tanzania)

  • Vanaf: € 2210,- per persoon

Deze safari door Kenia is voor de echte avonturier. De reis voert u langs alle hoogtepunten van Kenia als het Amboseli Nationaal Park, het Mount Kenya Nationaal Park, het Samburu Nationaal Park, het vogelrijke Lake Nakuru Nationaal Park en natuurlijk het wereld beroemde Masai Mara Nationaal Park. Overnachting is op rustig gelegen campsites ver weg van de massa. Ervaar het echte “bushlife” terwijl uw safari kok een heerlijk maal samenstelt van verse producten die u onderweg op de lokale markt heeft ingekocht en luister naar de geluiden van de nachtdieren terwijl u bij het kampvuur de dag doorneemt met uw safari gids.

Reiscode: AOL 604

 


Dag 1 –Nairobi
Na aankomst in Nairobi en na de douaneformaliteiten volgt een transfer naar het Jacaranda hotel (of gelijkwaardig). Overnachting in de Jacaranda hotel in een tweepersoonskamer met badkamer op basis van logies en ontbijt.

Dag 2 – Nairobi – Amboseli Nationaal Park
Vertrek uit Nairobi om 08.30 en rijden naar het Amboseli Nationaal Park met onderweg een picknick lunch op een mooi plekje. In de middag een eerste game drive in het Amboseli Nationaal Park. Overnachting in het Amboseli Adventure Camp bij het Amboseli Nationaal Park in een tweepersoons tent op basis van volpension.

 

Dag 3 – Amboseli Nationaal Park
Volle dag in het Amboseli Nationaal Park met twee game drives; één in de vroege ochtend voor het ontbijt en één in de namiddag. Tussendoor lunch en relaxen in het camp. Overnachting op een camping nabij het Amboseli Nationaal Park in een  tweepersoons tent op basis van volpension.

 

Dag 4 – Amboseli – Mount Kenya Nationaal Park
Na het ontbijt vertrek uit het Amboseli Nationaal Park en rijden via Nairobi naar Naro Moru met onderweg een picknick lunch. Na aankomst opzetten van het kamp en in de middag game viewing vanuit de lodge. Indien er voldoende tijd is wordt er ook nog een nature walk gemaakt in het Mount Kenya Forest naar de Mau Mau Caves. Overnachting  op de campsite van de Bantu Lodge nabij het Mount Kenya Nationaal Park in een tweepersoonstent op basis van volpension.

 

Dag 5 – Mount Kenya Nationaal Park – Samburu Nationaal Park
Na het ontbijt vertrek uit Naro Moru en rijden in noordelijke richting naar het Samburu Nationaal Park en aankomst op tijd voor de lunch. In de middag de eerste game drive in het Samburu Nationaal Park op zoek naar leeuwen, olifanten, de gerenuk, grevy zebra, onyx en de reticulated giraffe. Overnachting in het Samburu Adventure Camp bij het Samburu Nationaal Park in een tweepersoonstent op basis van volpension.

 

Dag 6 – Samburu Nationaal Park
Volle dag in het  Samburu Nationaal Park met twee game drives, één in de vroege ochtend voor het ontbijt en één in de namiddag. Tussendoor lunch en relaxen in het camp. Overnachting op een camping in het Samburu Nationaal Park in een tweepersoonstent op basis van volpension.

 

Dag 7 – Samburu Nationaal Park - Lake Nakuru Nationaal Park
Na het ontbijt vertrek uit het Samburu Nationaal Park en rijden naar het Lake Nakuru Nationaal Park bekend om de duizenden flamingo’s die hier leven. Picknick lunch op een mooi plekje onderweg. Na aankomst bij Lake Nakuru volgt een game drive langs de kustlijn van het meer. Overnachting in een guesthouse bij het Lake Nakuru Nationaal Park op basis van volpension.

 

Dag 8 – Lake Nakuru Nationaal Park - Masai Mara Nationaal Park
Via de The Great Rift Valley rijden naar het beroemde Masai Mara Nationaal Park met onderweg op een mooi plekje een picknick lunch. Onderweg naar het Camp al een eerste game drive in dit schitterende park. Overnachting in het Masai Mara Adventure Camp bij het Masai Mara Nationaal Park in een tweepersoonstent op basis van volpension.

 

Dag 9 -10 - Masai Mara Nationaal Park
Twee volle dagen in het Masai Mara N.P met dagelijks twee game drives; één in de vroege ochtend en één in de namiddag. Tussendoor lunch en relaxen in het camp. Overnachting in het Masai Mara Adventure Camp bij het Masai Mara Nationaal Park in een tweepersoonstent op basis van volpension.

 

Dag 11 – Masai Mara Nationaal Park – Nairobi
Nog een laatste game drive en dan na het ontbijt vertrek uit de Masai Mara en rijden naar Nairobi (aankomst rond 16.00). Transfer naar de luchthaven van Nairobi.

Einde arrangement.

 
 
 
Karen_Blixen_Camp
kenia_vakanties
kenia_handcraft_afrikaonline
wildlife_kenia_masai_adventures
 
Kenia
Amboseli_National_Park_Kenia_AfrikaOnline

Kenia of Kenya (officieel: Jamhuri ya Kenya; Engels: Republic of Kenya), is een presidentiële republiek in Oost-Afrika en lid van het Gemenebest van Naties. Kenia behoort samen met Djibouti, Eritrea, Ethiopië, Soedan en Somalië tot de 'Hoorn van Afrika'.

Landen info >>>
Top