Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

La Plume Guesthouse, Struisvogelboerderij, Oudtshoorn

Rating:La Plume guesthouse is gelegen, ca 14 kilometer buiten het centrum van Oudtshoorn. Behalve het guesthouse is er op het terrein ook een struisvogel boerderij en wijngaarden waar portdruiven worden geteeld. Op verzoek kunnen gasten van het guesthouse een privé rondleiding krijgen door de heer des huises.
 
Vanaf de boerderij en het guesthouse is er een prachtig uitzicht op het omringende Swartberg gebergte.  Het originele gebouw stamt uit 1902 en is geheel gerestaureerd tot woonhuis en guesthouse. Het guesthouse is ingericht met prachtige, antieke meubels en het is werkelijk een sfeervol guesthouse. Het guesthouse is apart gelegen van het woonhuis en biedt voldoende privacy indien gewenst.
 
Tot de faciliteiten van het La Plume guesthouse zijn o.a. een tuin met zwembad en terras met ligbedden, wasservice (tegen een kleine vergoeding), e-mail en fax faciliteiten (tegen vergoeding) en indien van te voren doorgegeven een overheerlijk,  candelight 4 gangen diner waarbij natuurlijk struisvogel op het menu staat. (ca. R 85,00 p.p.) Ook vegetarische maaltijden mogelijk, graag van te voren opgeven.
 
Alle kamers zijn sfeervol ingericht en beschikken over een aparte ingang. Een twee persoonsbed of twee aparte bedden en een ensuite badkamer met douche en/of bad en toilet.  Verder beschikken de kamers over een televisie, airconditioning, een waterkoker om thee of koffie te maken en een doosje biscuitjes, portwijn van het huis en een minibar.

Top