Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

La Residence hotel, Franschhoek, Spa en Welness

Rating:La Residence is uniek gelegen op een 2 hectaren landgoed, tussen de mooie wijngaarden, met prachtige tuinen, en sprankelende fonteinen.
 
Herontdek de ware betekenis van de gastvrijheid van het wijnland. De dienst is persoonlijk en discreet, maar alleen daar, wanneer u het nodig acht.
 
Bij La Residence van La kunt u genieten van het zwembad en spa voor een verfrissende onderbreking vóór, of na een dag van het bezoek aan de wijngaarden.
 
Geniet van de warme zon of ontspan in de spa die door oude eiken en torenhoge pijnbomen wordt omringd.
 
De activiteiten die bij  La Residence georganiseerd kunnen worden zijn o.a.  ballonvaren, deltavliegen, berg en dorpswandelingen en quadbiking.
 
De gasten van La Residence kunnen ook gebruik maken van de tennisbaan, of aan een wijnproef excursie meedoen, bij verschillende bekende wijnhuizen in de buurt. 
 
La Residence heeft 20 mooie ingerichte luxe slaapkamers, van alle gemakken voorzien en inclusief een heerlijk onbijt, geserveerd in de eetkamer of patio. Een heerlijk glas wijn en een hors d' oeuvres wordt elke avond geserveerd bij de openhaard of op het buitenterras.

Top