Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Le Quartier Francais, Hotel - Restaurant, Franschhoek

Rating:Le Quartier Francais ligt in het hart van de wijngaarden van de beroemde  Franschhoek vallei in de Franse Huguenoten. Gevestigd in het dorpscentrum, is dit Victorisch hotel een uitstekende plaats voor één of meerdere overnachtingen in deze speciale wijnstreek, met een rijke geschiedenis van de Huguenot kolonisten tussen Mount Rochelle, Haute de Provence, Chamonix.
 
Onberispelijke decoratie en service. Eclectische kookkunst door Margot Janse met de regionale wijn natuurlijk! Een tikkeltje Frans, een beetje buitenlands, een beetje stijl die zij hebben gehouden om de Kaap Provencaals te noemen. Natuurlijk, sommige noemen het een Auberge, anderen een exclusieve landherberg.
 
Le Quartier Français heet alle bezoekers van de wereldbol welkom, die hier in aparte stijl kunnen dineren en de nacht in een ruimte met een spectaculaire mening doorbrengen. Melange van Franse, Malay en traditionele Zuidafrikaanse schotels, het menu van Margot Janses' verleidt met een moderne draai van de oude en nieuwe Kaap.

Top