Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Le Touessrok Golf Resort

Rating:De One & Only Le Touessrok is een prachtig, luxe resort, gelegen aan de oostkust van het eiland. 50 minuten van het vliegveld en de hoofdstad Port Louis.

One&Only Le Saint Géran hotel 20 minuten (gratis shuttle bus vanaf Le Touessrok).

Accommodatie
Le Touessrok is in Mediterrane stijl gebouwd hotel met 68 Deluxe kamers van 54 m2, 91 Junior Suites van 65 m2 met balkon/terras, 34 Junior Suites van 70 m2 met balkon/terras, 6 'Ocean Suites' van 126 m2.1 Royal Suites van 320 m2 met balkon/terras.De suites zijn voorzien van een schitterende, moderne badkamer, airconditioning, televisie met satellietontvangst, DVD/CD speler, internet/e-mail faciliteiten, haardroger, minibar, 24 uur roomservice, geldkluisje.

Restaurants & bar
Het hoofdrestaurant 'Three-Nine-Eight' heeft 350 zitplaatsen. U hebt een keuze van gerechten uit 9 verschillende landen. Er is een saladebar, gril en rotisserie.
'Barlen's ' met houten vloeren, rieten dak en gelegen aan het strand. In dit prachtig gelegen restaurant en bar heeft u keuze uit bijvoorbeeld Sushi, Western char-grills, Japanse gril en salades.
'Safran' restaurant is modern met Indiase gerechten.
'Sega Bar' is gelegen bij het zwembad en serveert o.a. tropische cocktails.
'Paul et Virginie' op het eiland Ile aux Cerfs, is gespecialiseerd in gegrild vlees, verse visgerechten, pizza's en verschillende locale gerechten.
'Crusoe's' restaurant is gelegen bij Ilot Mangénie. Crusoe's is open voor lunch en de specialiteiten zijn verse visgerechten, salades en pizza's. Zondags worden er diverse vis en vleesgerechten op de barbeque klaargemaakt.

Ontspanning en sport
Voor gezicht/lichaam behandelingen en massages is er de Givenchy Spa. Elke dag geopend van 8.30 tot 20.30 uur.
Matt Roberts Personal Training, persoonlijke training met zwemprogramma's, tennis of golf training.
Gratis watersporten zijn kanovaren, kajak, waterfietsen, glasbodem boottrips, snorkelen, waterskiën, windsurfen en aqua-gym lessen.
Ile aux Cerfs 18 hole par-72 champioship golfbaan met een  David Leadbetter Golf Academie. Tevens kunt u spelen op de 9-hole Gary Player golfbaan bij de One&Only Le Saint Géran resort.

Extra faciliteiten
'KidsOnly' is voor kinderen van 2 tot 11 jaar. Onder begeleiding worden er spelletjes gespeeld, geschilderd, toneelstukjes opgevoerd en meer. Geopend van 10.00 tot 22.00 uur.
Babysitter voor de allerkleinste.

Bruiloft en feest
Voor bruiloften en andere feesten kunt u hier uitstekend laten organiseren. Voor meer informatie en de mogelijkheden hierover, gelieve contact met ons op te nemen.

Top