Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Leeuwenvoet House, Kaapstad centrum, Zuid Afrika

Rating:Leeuwenvoet guesthouse is gelegen aan de voet van de Tafelberg in de wijk Tamboerskloof. Sfeervol en prachtig gerestaureerd Victoriaanse woonhuis uit 1890,  op ca. 12 minuten loopafstand van het centrum van Kaapstad. Het bekende Victoria & Alfred Waterfront is gelegen op 6 minuten rijden.
 
Faciliteiten van het Leeuwenvoet guesthouse zijn een zwembad met een gezellig ingericht terras, een lounge met een zogenaamde "honesty bar" en volgens zeggen het lekkerste ontbijt van heel Kaapstad. Verder is er een afgesloten parkeerplaats voor gasten en kunnen er transfers worden geboekt van en naar de luchthaven van Kaapstad.  Op loopafstand ca. 22 verschillende restaurants dus meer dan voldoende keuze.
 
De in totaal 11 luxe kamers zijn alle sfeervol ingericht en beschikken over een 2 persoonsbed of twee aparte bedden en hebben allemaal een ensuite badkamer met douche en toilet. Verder is er een waterkoker om thee/koffie te maken, een telefoon, klokradio, een televisie met M-net (filmnet), een plafondventilator voor de warme zomeravonden en ook een verwarming voor de meer frissere winteravonden.
 
Verblijf in het Leeuwenvoet guesthouse is op basis van logies en ontbijt.
Top