Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

LEGENDS hotel resort

Rating:Legends Resort Hotel ligt ten noorden van het eiland en valt in de categorie 4 sterren. Dit luxe hotel heeft 126 Superoir kamers van 48 m2, 46 Deluxe kamers van 58 m2, 23 Junior Suites van 78 m2 en 2 Villas Tang en Ming van 98 m2.
 
Alle kamers hebben een balkon of terras met zeezicht. Airconditioning, plafondventilator in de Deluxe, Junior Suites en Villas. Badkamer met toilet, bad en aparte douche. Televisie, Internetaansluiting, Minibar, Geldkluisje, Haardroger, Thee en koffiezet faciliteiten, privé jacuzzi in de Suite & Villas. DVD speler in Junior Suites en Villas.
 
Prachtige witte stranden met ligstoelen en parasols, een 500 m2 groot zwembad. Er zijn 4 verschillende restaurants en 2 gezellige bars. Er is een miniclub voor kinderen van 3 tot 11 jaar en een trendy Teens club. Een babysitter kan tevens op aanvraag geregeld worden.
Gratis watersporten zijn o.a. Windsurfen, kajak, waterfietsen, snorkelen, glasbodem boot, en waterskiën. Kosteloos kan men ook gebruik maken van de gym, sauna, Turks bad, strand volley, tafeltennis, darten, Tai Chi, yoga en gebruik maken van de verlichte tennisbanen.
 
Tegen een vergoeding kan men duiklessen nemen, diepzeevissen, mountain fietsen huren, biljarten en heerlijk ontspannen en gebruik maken van de diverse massage methodes.
 
Top