Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Leisure Isle Boutique Lodge, Bed & Breakfast, Knysna

Rating:Leisure Isle Lodge is een gemoedelijk guesthouse met een ontspannen en vriendelijke sfeer. Het guesthouse is gelegen op Leisure Isle, een schiereiland met een omtrek van ca. 5 kilometer, slechts door een klein weggetje gescheiden van het strand en de lagune van Knysna. Er zijn mooie wandelingen te maken om het eiland en het guesthouse biedt de gasten ook een fiets aan om ritjes te maken over het eiland. Verder zijn er surfplanken en een soort roeibootjes aanwezig. In Knysna en omgeving bevinden zich 7 golfcourses waaronder de nieuwe golfcourse Sparrenbosch en het bekende golfcourse Fancourt in George. 
 
Tot de verdere faciliteiten van Leisure Isle Lodge behoren een verwarmbaar zwembad met een gezellig patio terras met ligbedden en stoelen met zitjes. Verder is er een ontbijtruimte waar 's morgens een heerlijk uitgebreid Engels ontbijt word geserveerd en een bar waar voor het diner, in een van de vele restaurant van Knysna, een drankje kan worden gedronken. Natuurlijk word het ontbijt ook buiten op het terras geserveerd.
 
Er zijn twee typen kamers t.w. suite kamers met uitzicht op de lagune en standaard luxe kamers met uitzicht op het zwembad en de tuin. De suite kamers beschikken over een kingsize bed en de standaard luxe kamers beschikken over 2 aparte bedden. Alle kamers hebben een ensuite badkamer met bad en/of douche en toilet, televisie met M-net (filmnet), een waterkoker om thee of koffie te maken, een minibar en haardroger.
 
Kinderen vanaf 10 jaar. Verblijf in de Leisure Isle Lodge is op basis van logies en ontbijt.

Top