Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Les Cocotiers Hotel

Rating:Les Cocotiers Hotel is een eenvoudig maar gezellig klein hotel gelegen in het noordwesten van het eiland aan de Tombeau Bay. De hoofdstad Port Louis is 10 autominuten  vanaf dit hotel en het vliegveld ongeveer 40 minuten.

Les Cocotiers hotel heeft 48 standaard slaapkamers met eigen terras of balkon. Alle kamers zijn netjes en sfeervol ingericht en voorzien van airconditioning, televisie, telefoon en badkamer met douche en toilet.
 
Het gezellige tuin restaurant ligt langs het strand en aan het zwembad. Ontbijt is in buffet, Lunch is "A la Carte". Diner wordt verzorgd in buffetstijl of u hebt een keuze uit een menukaart.
 
De poolbar heeft dagelijks van 17h00 tot 19h00 Happy Hour. Drankjes zijn dan verkrijgbaar tegen de halve prijs. Elke zaterdag is er een Sega show met barbecue en 1 keer per week wordt er een buffet verzorgd met locale gerechten en kunt u genieten van een live band.
 
Tijdens uw verblijf mag u gratis gebruik maken van snorkelen, darten, badhanddoeken zijn bij de receptie te verkrijgen. U kunt tevens gebruik maken van de faciliteiten bij het hotel La Plantation zoals een glasbodem boot, kajakken en waterfietsen. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag is er gratis vervoer naar het hotel La Plantation.
 
Elke donderdag is er gratis transfer van en naar Port Louis. Extra excursies vanaf het hotel zijn o.a. Catamaran varen, bezoek aan het Sugar Cane Museum, Botanische tuin in Pamplemousses, bezoek aan het casino in Port Louis en Trou aux Biches.
 
Extra faciliteiten bij het hotel zijn: wasgoedservice, geldwisselkantoor, babysit en taxiservice.
Top