Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra

22 daagse Trade Route kampeer groepsafari

Malawi_children

 

22 DAAGSE "TRADE ROUTE" KAMPEER SAFARI ZAMBIA - MALAWI - MOZAMBIQUE - ZUID AFRIKA (GROEPSREIS)
  • Vanaf: € 2155,- p.p. + US$ 300,- p.p. local payment* incl. overnachtingen en maaltijden.

Een avontuurlijke reis door het hart van “ The Wild Continent”, van Zambia door Malawi en langs de ongerepte kust van Mozambique naar Zuid Afrika. Een diverse en fascinerende reis langs de oude handelsroutes van Afrika ! 

 

Reiscode: AOL 405

 


GEGARANDEERD VERTREK VANAF 4 PERSONEN


Dag 1 Livingstone   
Verwelkoming door de vertegenwoordiger van onze agent en transfer naar de camping in Livingstone. Rest van de dag ter vrije besteding. Overnachting op de campsite nabij Livingstone in een tweepersoonstent. (camping) (ontbijt inclusief, de lunch en het  diner zijn voor eigen kosten in lokale restaurants) 

Overnachting: campsite in Livingstone met warm water douches, zwembad, bar en restaurant.
Optioneel: white water Rafting, sunset cruise, Elephant back safari, bungee jumping, scenic vlucht

Dag 2 Livingstone
Volle dag om Livingstone te verkennen inclusief een bezoek aan de Victoria Falls. Overnachting op de campsite nabij Livingstone in een twee persoonstent. (camping) (ontbijt inclusief, de lunch en het diner zijn voor eigen kosten in lokale restaurants) 

Inclusief: entree tot Victoria Falls Park 
Overnachting: campsite in Livingstone met warm water douches, zwembad, bar en restaurant.
Optioneel: white water Rafting, sunset cruise, Elephant back safari, bungee jumping, scenic vlucht

Dag 3 Livingstone – Kafue river    
Na een vroeg ontbijt rond 06.30 uur vertrek uit Livingstone rijden via de Miombo heuvels naar de Kafue Rivier waar we de nacht zullen doorbrengen. Overnachting op de campsite op de oever van de Kafue rivier in een twee persoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner) 

Overnachting: campsite,  warm water douches, zwembad en bar.
Afstand: 505 km, ca. 8 uur exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 4 Kafue Rivier - Lower Zambezi 
Vertrek vanuit Kafue Rivier en rijden naar de Lower Zambezi Vallei. Na aankomst per kano vertrek op de Zambezi rivier met begeleiding van lokale gidsen. Het kamp van vandaag is gelegen aan de rivier en de dieren als olifanten, zebra en antilopen komen naar de rivier om te drinken.  Overnachtingen op een mooi plekje op de oever van de Zambezi rivier in een tweepersoonstent (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: wild camping op mooi plekje langs de Zambezi river, geen faciliteiten, bush douche 
Afstand: 50 km, ca. 1 1/2 uur (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 5 Lower Zambezi
Er is een hele dag uitgetrokken om een kanotocht te maken over de Zambezi rivier waarbij de dieren van dichtbij kunnen worden bekeken gefotografeerd. De avond wordt doorgebracht rond het kampvuur. Overnachting op een camping in een tweepersoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)  

Inclusief: volle dag kanosafari op de Zambezi rivier met lokale gidsen
Overnachting: campsite, douche en toiletgebouwen, warme douches, zwembad en bar 

Dag 6 Lower Zambezi - Lusaka
Na het ontbijt vertrek uit het Lower Zambezi en rijden richting Lusaka en aankomst in de namiddag. er worden boodschappen gedaan voor de komende dagen op de lokale markt, een hele ervaring ! Overnachting op de camping net buiten de stad in tweepersoonstenten. (ontbijt, lunch, diner)   

Overnachting: campsite,  warm water douches, zwembad en bar.
Afstand: 380 km, ca. 6 ½ uur (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 7 Lusaka – South Luangwa Nationaal Park
Rijden in noordoostelijke  richting naar het South Luangwa Nationaal Park waar het camp wordt opgeslagen voor de komende 3 nachten. Het South Luangwa Nationaal Park is een ongerept gebied wat zelden wordt bezocht door toeristen en is daarom een perfect voorbeeld van een stukje ongerept Afrika. Dieren als nijlpaarden, krokodillen, olifanten, leeuw en luipaard komen hier voor. Overnachting op de campsite van het South Luangwa  N.P. in een twee persoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)   

Overnachting: campsite,  warm water douches, zwembad, restaurant en bar.
Afstand: 500 km, ca. 8 uur (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 8 - 9 South Luangwa Nationaal Park
Dagen in het park op zoek naar de dieren die voorkomen. Overnachtingen op de campsite van het South Luangwa  N.P. in een twee persoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)   

Inclusief: entree geld voor South Luangwa Nationaal Park, 2x game walks, 2x night game drive in open 4x4 WD
Overnachting: campsite,  warm water douches, zwembad, restaurant en bar.
Optioneel: extra game walks en game drives (ca EUR 55,- per persoon)

Dag 10  South Luangwa Nationaal Park – Lake Malawi 
Vertrek uit het South Luangwa Nationaal Park en rijden naar de grens met Malawi. Onderweg naar Lake Malawi wordt een stop gemaakt in de hoofdstad Lilongwe om inkopen te doen voor de komende dagen op de lokale markt (een belevenis!). Overnachting op de campsite aan het strand van Lake Malawi in een twee persoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: campsite,  warm water douches
Afstand: 510 km, ca. 7 uur (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing, grensformaliteiten en lunch onderweg

Dag 11 Lake Malawi
Volle dag aan Lake Malawi inclusief een bootcruise over het meer naar de eilandjes, verlaten strandjes en inhammen. Overnachting op de campsite aan het strand van Lake Malawi in een twee persoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: Island boot excursie
Overnachting: campsite,  warm water douches

Dag 12 – 13 Lake Malawi - Mozambique
Vertrek uit Lake Malawi en rijden in zuidelijk richting naar de grens met Mozambique. Lange dag in de auto maar zeker de moeite waard. Onderweg wordt gestopt voor sightseeing en picknicklunch. Overnachting op een camping in dit onbekende deel van  Mozambique in een tweepersoonstent. (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: eenvoudige campsite,  warm water douches (meestal)
Afstand: 800 km, ca. 6-7 uur per dag (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing, grensformaliteiten en lunch onderweg

Dag 14 Mozambique (Vilanculos)
Vandaag bereiken we de kust van Mozambique en genieten we van een middag aan het strand. Overnachting in Vilanculos in een tweepersoonschalet met gedeelde douche/toilet faciliteiten. (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: chalet,  warm water douches, zwembad, restaurant en bar
Afstand: 530 km, ca. 6-7 uur (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg
Optionele activiteit: snorkelen

Dag 15 Vilanculos
Volle dag dhow (traditionele boot) excursie naar de Bazaruto Islands. Overnachting in Vilanculos in een tweepersoonschalet met gedeelde douche/toilet faciliteiten. Diner exclusief en op eigen kosten. (ontbijt, lunch) 
 
Inclusief: volle dag Dhow excursie naar Bazaruto eilanden
Overnachting: chalet,  warm water douches (meestal), zwembad, restaurant en bar
Optionele activiteit: snorkelen

Dag 16 Vilanculos – Inhambane
Vertrek uit Vilanculos en rijden naar het plaatsje Inhambane. Inhambane ademt een sterke Arabische sfeer uit die terug laten denken aan de tijd van de slavernij en handel in goed, ivoor en kruiden en specerijen. In de middag eerst een bezoek aan het historische centrum met oa. de 200 jaar oude kathedraal. Hierna rijden naar Praia de Tofo waar het kamp wordt opgemaakt in leuke “casitas” onder de palmbomen naast het strand. Rest van de middag aan het strand. Overnachting in de Palm Grove Lodge in een casita. (casitas) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: geen excursies
Overnachting: Palm Grove Lodge in een tweepersoonskamer in een casita met badkamer.
Afstand: 500 km, ca. 7 uur rijden exclusief stops voor sightseeing en lunch
Optionele excursies: scuba diving, ocean safari in een dhow, quad biking, paardrijden, snorkelen of duiken met whale sharks

Voor meer informatie zie: www.palmgrovelodge.co.za
Overnachting: casitas met gedeelde was/toilet faciliteiten, warm water douches, zwembad, restaurant, bar en winkel
Afstand: 330 km, ca. 4 ½ uur, exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg
Optionele activiteit: snorkelen, duiken en quadbiking 

Dag 17 Inhambane
Volle dag in Inhambane. Er is tijd om te snorkelen, te duiken of een boottocht te maken met een traditionele dhow. Natuurlijk kan er ook worden geluierd aan het witte zandstrand. Overnachtingen in de Palm Grove in een  casita. (casitas) (ontbijt, lunch) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: geen excursies
Overnachtingen: Palm Grove Lodge in een tweepersoonskamer in een casita met badkamer.
Optionele excursies: scuba diving, ocean safari in typische dhow, quad biking, paardrijden

Dag 18 Inhambane – Bilene
Vandaag reizen we verder zuidwaarts naar het stadje Bilene, een kustplaatsje aan de prachtige Uembje lagune. De lagune is 8 km breed en 27 km lang wen biedt lange witte zandstranden en kristalhelder water. In de middag kan worden relaxed aan het strand, worden gesnorkeld of er kan een kajak worden gehuurd. Overnachting op een camping in Bilene in tweepersoonstenten. Diner op eigen kosten in een plaatselijk restaurant. (ontbijt, lunch)

Overnachting: camping, warm water douches, zwembad, restaurant, bar en winkel
Afstand: 375 km, ca. 5 uur, exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg
Optionele activiteit: snorkelen, kajakken en andere watersporten  

Dag 19 Bilene – Kruger Nationaal Park
Vertrek uit Bilene en landinwaarts rijden naar de grens met Zuid Afrika en het Kruger Nationaal Park. Onderweg naar het camp de eerste game drive in dit wereld beroemde natuurpark. Overnachting in een restcamp van het Kruger Nationaal Park in tweepersoonstenten. (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Kruger Nationaal Park, middag game drive
Overnachting: camping, warm water douches, zwembad, restaurant, bar en winkel
Afstand: 340 km, ca. 6 uur, exclusief grensformaliteiten, stops voor sightseeing en lunch onderweg
Optioneel: night game drive in het Kruger Park (ca. EUR 25,-)

Dag 20 Kruger Nationaal Park
Volle dag in het Kruger Nationaal Park met in de ochtend en namiddag een game drive (3-4 uur). Overnachting in een restcamp van het Kruger Nationaal Park in tweepersoonstenten. (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Kruger Nationaal Park, ochtend en middag game drive
Overnachting: camping, warm water douches, zwembad, restaurant, bar en winkel
Optioneel: night game drive in het Kruger Park (ca. EUR 25,-)

Dag 21 Kruger Park – Graskop
In de ochtend nog een laatste game drive door het Kruger Park op weg naar de Gate. Vanuit het Kruger Park rijden richting de beroemde Panorama Route met een bezoek aan o.a. een bezoek aan Bourkes Luck Potholes, God’s Window en de Three Sisters. Overnachting in een lodge nabij Graskop in een tweepersoonskamer. (ontbijt, lunch, diner) 

Inclusief: ochtend game drive
Overnachting: chalet, tweepersoonskamer met ensuite badkamer, zwembad, restaurant en bar
Afstand: ca. 320 km, ca. 6 uur rijden inclusief stops voor sightseeing, lunch en game drive
 

Dag 22 Graskop – Johannesburg 
Na het ontbijt vertrek Graskop en rijden naar Johannesburg. In de namiddag een transfer naar de luchthaven van Johannesburg (ca. 16.00 – 17.00 uur) (ontbijt) 

Inclusief: ochtend game drive
Afstand: 480 km, ca. 6 ½ uur, exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Reiscode: AOL 405

 
 
 
malawi_makoro_on_lake
malawi_zomba_market
zambia_lower_zambezi
zambia_village_water
 
Meerlanden-reizen
Logo_AfrikaOnline_meerlandenreizen

Beste reiziger,
U ziet hier een beperkte selectie van ons reisaanbod. Heeft u andere wensen of wilt u uw eigen reis samenstellen? Dat kan, laat het ons weten, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Landen info >>>
Top