Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Mount Etjo Main Lodge

Rating:Wij bieden niet alleen een toevluchtsoord voor onze flora en fauna,
We also offer comfortable and homely accommodation to our guests. Wij bieden ook comfortabele en huiselijke accommodatie voor onze gasten.

At Mount Etjo Safari Lodge you will enjoy absolute harmony of nature. Op de berg Etjo Safari Lodge kunt u genieten van absolute harmonie van de natuur. Our very personal Lodge offers an ideal opportunity for the visitor to enjoy the piece and quiet of nature. Onze zeer persoonlijke Lodge biedt een ideale gelegenheid voor de bezoeker om de natuur te genieten van de rust van.
 
De Lodge is gelegen in de Game Sanctuary, waar tal van dieren zwerven. Some animals like Hippo, Nyala and Porcupines visit the camp on a regular basis. Sommige dieren zoals Hippo, Nyala en stekelvarkens bezoek aan de kamp op een regelmatige basis.
 
Van een terras gelegen aan de rand van de waterput, kunt u dieren observeren hun dorst lessen onder het genot van een drankje in de bar, zwembad en patio. The closeness of the animals offer an excellent opportunity for the nature lover and photographer.
 
De nabijheid van de dieren bieden een uitstekende gelegenheid voor de natuurliefhebber en fotograaf. Meals are served in a rustic african-furnished Lapa. De maaltijden worden geserveerd in een rustieke afrikaans ingerichte Lapa.
 
Gasten kunnen ook voor kiezen om bij het kampvuur een drankje te drinken onder de blote hemel, terwijl een barbecue wordt bereid.  
 
De Lodge is ingericht met 22 particuliere luxe kamers met elk een eigen badkamer.
Top