Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Mozambique vakantie reizen

Mozambique ligt in Zuidoost-Afrika en ligt tussen Zuid-Afrika en Tanzania en grenst aan Malawi, Swaziland, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. De oppervlakte van Mozambique is 801.590 vierkante kilometer. Mozambique is daarmee ongeveer 22 keer zo groot als Nederland.                    Kijk hier voor een prachtige promotie film over Mozambique.

Swaziland_Malalotja aol 403 - 16 daagse South Africa & Mozambique Beach and Bush safari  Lees verder

 

16 DAAGSE SOUTH AFRICA & MOZAMBIQUE “BEACH AND BUSH ” COMFORT SAFARI
  • Vanaf: €.1790,00 per persoon inclusief overnachtingen, maaltijden en excursies

Deze reis door Zuid Afrika, Swaziland en Mozambique is een mix van bush en beach. In Zuid Afrika wordt het bekende Kruger Nationaal Park bezocht, in Swaziland het Royal Hlane Game Reserve met de bedreigde zwarte neushoorn en in Kwa-Zulu Natal bezoekt u het Kosi Bay Nature reserve en het Mkuze Game Reserve. In Mozambique genieten van de schitterende witte zandstranden waar je kunt snorkelen, duiken, vissen en genieten van zon, zee en strand en natuurlijk kunt kennismaken met de bruisende leefwijze van de Portugees - Afrikaanse cultuur en de piri piri keuken …

Reiscode: AOL 403

Malawi_Children aol 405 - 22 daagse Trade Route kampeer groepsafari  Lees verder

 

22 DAAGSE "TRADE ROUTE" KAMPEER SAFARI ZAMBIA - MALAWI - MOZAMBIQUE - ZUID AFRIKA (GROEPSREIS)
  •   Vanaf: € 2155,- p.p. + US$ 300,- p.p. local payment* incl. overnachtingen en maaltijden.

Een avontuurlijke reis door het hart van “ The Wild Continent”, van Zambia door Malawi en langs de ongerepte kust van Mozambique naar Zuid Afrika. Een diverse en fascinerende reis langs de oude handelsroutes van Afrika !

 

Reiscode: AOL 405

Top