Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra

11 dagen ALL OF NAMIBIA lodge safari rondreis

Sossusvlei Namibie safari rondreis met AfrikaOnline

 

11 DAAGSE “ALL OF NAMIBIA” LODGE GROEP SAFARI:    
  •    Vanaf: € 2120,- p.p. incl. overnachtingen, maaltijden en excursies

Verken het ongerepte Namibië met deze “All of Namibia” groepssafari in Internationaal gezelschap. Tijdens deze safari bezoekt u de hoogtepunten van Namibië zoals Windhoek, Cape Cross, Twyfelfontein, Etosha Nationaal Park, Waterberg Plateau, Swakopmund en de rode duinen van Sossusvlei.

                                                                                                     

Reiscode: AOL 705

 


Dag 1 Windhoek 
Na aankomst op de luchthaven van Windhoek verwelkoming en transfer naar het overnachtingadres. Tijd om te lunchen (eigen kosten).  In de namiddag kennismaking met de groep en de gids en een korte stadstour door Windhoek. Rond 18.00 zal de groep samenkomen met de gids die een briefing zal geven over reis. De avond is ter vrije besteding (diner op eigen kosten). Overnachting in het Klein Windhoek Guest House in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (logies)

Overnachting: guesthouse: tweepersoonskamers met ensuite badkamer, restaurant, bar en zwembad.
Voor meer informatie: www.kleinwindhoekguesthouse.com
Afstand: 40 km

Dag 2 Windhoek – Sossusvlei
Na het ontbijt vertrek uit Windhoek en rijden in oostelijke richting naar het Namib Naukluft Nationaal Park een van de oudste woestijnen ter wereld. Rest van de middag ter vrije besteding. Overnachting in het Agama River Camp in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt, lunch en diner) 

Overnachting: guesthouse: tweepersoonschalets met ensuite badkamers, zwembad, sunset deck, bar en restaurant
Voor meer informatie: www.agamarivercamp.com 
Afstand: ca. 285 km

Dag 3 Sossusvlei
Vandaag vroeg op (denk aan 05.00) en op tijd ontbijt zodat u met zonsopgang in het park kunt zijn en de zon kunt zien opkomen over de rode duinen van de Sossusvlei. Er wordt een bezoek gebracht aan zandduinen van Sossusvlei en de Deadvlei. De duinen die wel een hoogte kunnen bereiken van 300 meter kleuren met zonsopgang en ondergang bloedroos, een spectaculaire ervaring en schitterende gelegenheid voor fantastische foto’s. Daarna een bezoek aan de Sesriem Canyon, een door de Tsauchab rivier uitgesleten Canyon. Overnachting in het Agama River Camp in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer (ontbijt, lunch en diner) 

Overnachting: guesthouse: tweepersoonschalets met ensuite badkamers, zwembad, sunset deck, bar en restaurant
Afstand: ca. 245 km

Dag 4 Sossusvlei – Swakopmund
Op tijd vertrek uit het Agama River Camp en door het Namib Naukluft Nationaal Park rijden richting het kustplaatsje Swakopmund. Als de tijd het toelaat wordt er onderweg een stop gemaakt in de nederzetting Solitaire, waar de, in heel Namibië wereldberoemde, applecrumbe” kan worden geproefd (eigen kosten). Daarna dwars door de Namib woestijn en de Kuiseb canyon rijden naar het kustplaatsje Swakopmund. Onderweg op de uitkijk naar de dieren die in deze droge woestijn zoals de oryx, de springbok, de Hartmann’s zebra en de jakhals. Aankomst in Swakopmund en rest van de middag ter vrije besteding om dit kleine stadje aan de kust te verkennen. Overnachting in het hotel A La Mer in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt en lunch (diner voor eigen rekening)

Overnachting: guesthouse: tweepersoonsksmer met ensuite badkamers, zwembad, bar en restaurant
Voor meer informatie: www.pension-a-la-mer.com
Afstand: ca 300 km

Dag 5 Swakopmund
Volle dag ter vrije besteding in en rondom Swakopmund. Er kunnen excursies worden gemaakt en er kan worden gewandeld door het leuke dorpje of gewoon relaxen bij het guesthouse. Overnachting in het Hotel a La Mer in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt) (lunch en diner voor eigen rekening)

Excursie mogelijkheden:
Quad biking ( 2 uur) – N$ 600,- p.p.
Sandboarding (lie down) - N$ 400,- p.p.
Sandboarding (stand-up) - N$ 500,- p.p.
Living desert tour – N$ 700,- p.p. (aanrader !)
Tandem skydiving – N$ 2100,- p.p.
Shore fishing – N$ 1500,- p.p.
Boat fishing – N$ 1350,- p.p.
Township tour – N$ 450,- p.p.
Dolphin, seal & whale cruise – 600,- p.p.
Kayaking - N$ 650,-

Dag 6 Swakopmund – Twyfelfontein
Vertrek uit Swakopmund na het ontbijt en rijden langs de kust in noordelijke richting naar de zeehonden kolonie bij Cape Cross. Na het bezoek aan de zeehonden en het kleine museum landinwaarts, dwars door de woestijn naar Twyfelfontein. On de middag een bezoek aan de World Heritage site bij Twijfelfontein waar schitterende Bushman schilderingen te zien zijn. Overnachting in de Twyfelfontein Country Lodge in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt, lunch en diner)

Overnachting: guesthouse: tweepersoonschalets met ensuite badkamers, zwembad en restaurant
Voor meer informatie: www.twyfelfonteinlodge.com 
Afstand: ca 430 km

Dag 7 Twyfelfontein – Etosha Nationaal Park
Na het ontbijt vertrek uit de Twyfelfontein Country Lodge en rijden naar het Petrified Forest (versteende woud), hier bevinden zich versteende bomen waarvan de ouderdom geschat word op 250 miljoen jaar. Na het bezoek aan het versteende woud rijden in noordelijke richting naar voor velen het hoogtepunt van de safari, het Etosha Nationaal Park. Na aankomst een eerste game drive op zoek naar de wilde dieren die hier voorkomen zoals de olifant, neushoorn, leeuw, buffel en het luipaard. Natuurlijk zijn er ook zebra’s, giraffe, cheeta, hyena en diverse antilopen soorten. Het Etosha Game park is opgericht in 1907 en biedt een thuis aan ca 114 verschillende zoogdieren, 340 vogelsoorten, 110 soorten reptielen en 16 amfibieën. Overnachting in de Toshari Lodge in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt, lunch en diner)

Overnachting: guesthouse: tweepersoonschalets met ensuite badkamers, waterhole, zwembad, bar en restaurant
Voor meer informatie: www.etoshagateway-toshari.com 
Afstand: ca 250 km

Dag 8 Etosha Nationaal Park
Volle dag om game drives te maken in het Etosha Nationaal Park. De avond worden doorgebracht aan de waterhole waar een schitterende schouwspel zich voltrekt tussen de dieren uit de omgeving die hier water komen drinken  Overnachting in de Toshari Lodge in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 9 Etosha Nationaal Park – Waterberg Plateau
Na het ontbijt vertrek uit de Toshari Lodge en rijden naar het dorpje Otjiwarongo waar een bezoek wordt gebracht aan de Cheetah Conservation Foundation. Hier wordt een bezoek gebracht aan het bezoekerscentrum waar informatie wordt verstrekt over de cheeta en wat de foundation allemaal doet om de met uitsterven bedreigde cheeta te beschermen. Na het bezoek aan Otjiwarongo rijden naar het Waterberg Plateau. Rest van de middag om te genieten van de mooie omgeving en om wandelingen te maken. Overnachting in het Waterberg Camp in tweepersoonschalets met ensuite badkamer. (ontbijt lunch en diner)  

Overnachting: Namibia Wildlife Resort Camp: tweepersoonschalets met ensuite badkamers, zwembad, bar en restaurant
Voor meer informatie: www.nwr.com.na
Afstand: ca 320 km

Dag 10 Waterberg Plateau – Windhoek
Vertrek uit het Waterberg plateau NP. en rijden naar het dorpje Okahandja waar een bezoek kan worden gebracht aan de bekende craftmarket. Daarna rijden naar Winddoek  genietend van het schitterende landschap met regelmatig een stop om te genieten van het schitterende uitzicht. Picknicklunch onderweg. Rest van de middag ter vrije besteding in Windhoek. Overnachting in het Klein Windhoek Guest House in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (ontbijt, lunch) (diner op eigen kosten)

Overnachting: guesthouse: tweepersoonskamers met ensuite badkamer, restaurant, bar en zwembad.
Voor meer informatie: www.kleinwindhoekguesthouse.com 
Afstand: 290 km 

Dag 11 Windhoek 
Na het ontbijt nog tijd om op eigen gelegenheid de stad in te gaan en dan in de loop van de middag volgt een transfer naar de luchthaven van Windhoek. (ontbijt)  


Reiscode: AOL 705

 
 
 
Sossusvlei safari reis Namibia
Namibia safari reis
Zebra Namibia
Olifanten in Namibie Sossusvlei
 
Namibie
Petrified_Dunes_at_Namib_Dessert

Namibië ligt in Zuid-West Afrika. Namibië grenst aan de zuidelijke Atlantische Oceaan en ligt tussen Angola en Zuid-Afrika. Nambië deelt verder nog grenzen met Botswana en Zambia. De oppervlakte van Namibië is 825.418 vierkante kilometer. Nambië is daarmee ongeveer 20 keer zo groot als Nederland.

Landen info >>>
Top