Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Over AfrikaOnline

Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in de reiswereld en vele landen, zowel in Afrika als Azie en Zuid Amerika te hebben bezocht, waren wij, Leony Hoogland en Wouter Evers, na een bezoek aan Zuid-Afrika zo onder de indruk van dit land dat we besloten er in 1998 tenminste een half jaar te blijven.

Na een half jaar wisten we het zeker, dit is een fantastisch land met zoveel natuurschoon, cultuur en historie, we moeten hier wat mee doen. Zo ontstond het idee om, natuurlijk ook vanwege onze achtergrond, reizen te gaan organiseren naar Zuid-Afrika. In 1998 hebben wij de reisorganisatie Holiday Accommodation v.o.f. , AFRIKA ONLINE opgericht, een reisorganisatie gespecialiseerd in het samenstellen en organiseren van “reizen op maat" naar Zuid-Afrika.
 
We reisden vervolgens van noord naar zuid en van oost naar west om Zuid Afrika nog beter te leren kennen en bezochten onderweg vele accommodaties, wildparken en dorpen. Alleen wat we echt aantrekkelijk vonden namen wij op in ons bestand.
 
Na Zuid-Afrika bezochten wij ook uitgebreid de buurlanden van Zuid Afrika en zo breide ons reisaanbod zich langzaam uit naar Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Kenia, Mozambique, Madagaskar, Mauritius, Oeganda, Swaziland, Seychellen en Tanzania.
 
Naast ons kantoor in Nederland hebben wij ook een kantoor in Zuid-Afrika om onze reizigers nog beter van dienst te zijn. Wij werken in alle landen samen met betrouwbare, plaatselijke agenten zodat onze reizigers tijdens hun reis altijd een "back up" hebben.
 
Inmiddels hebben wij al voor vele enthousiaste reizigers een fantastische reis mogen organiseren en hebben wij een groot aantal klanten die al voor een tweede en derde en zelfs ook meerdere malen met ons naar Zuidelijk Afrika zijn gereisd.
 
Natuurlijk zijn we Afrika niet vergeten en reizen wij regelmatig naar het continent wat onze harten heeft gestolen. Wij bezoeken dan onze "oude" bekende accommodaties maar zijn ook steeds op zoek naar nieuwe, unieke stekjes en reismogelijkheden.
 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die AFRIKA ONLINE kan aanbieden? Blader dan door onze website en E-Mail ons uw reiswensen. U kunt natuurlijk ook ons offerte aanvraagformulier invullen en dit naar ons toesturen. Contact met ons opnemen via de telefoon kan natuurlijk ook! Wij geven u dan graag een uitgebreid advies en maken desgewenst een leuke offerte voor u !!

IZA UZOBONA!
KOM KYK !
VENHA ASSISTIR !
KUJA KUANGALIA !
…………..KOM KIJKEN !!
 
 
  
Top