Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Reizen Zuid-Afrika


Reizen in Zuid-Afrika zelf samenstellen

Veel reizen in Zuid-Afrika zijn vastomlijnde reisprogramma's waar u als individueel niet van af kunt wijken. U zit vast aan een strak tijdschema, met vaak als (negatief) gevolg, dat de te bezoeken plaatsen in rap tempo worden afgehandeld en er naar uw gevoel te weinig tijd is om alles rustig te bekijken en te ervaren. Afrika Online vindt het belangrijk dat u een goede indruk krijgt van Zuid-Afrika en kunt reizen in uw eigen tempo zonder tijdsdruk van anderen.

Zuid-Afrika - Reizen zoals u dat wilt

De reizen die Afrika Online in Zuid-Afrika voor u kan organiseren hebben alle aandacht voor uw individuele wensen. Een reis kan in overleg met u, helemaal op maat worden georganiseerd. Dit betekent voor u dat u in uw eigen tempo de plaatsen bezoekt die u belangrijk of interessant vindt. Of u dit nu individueel of met een hele groep (of familie) wilt gaan doen, het is allemaal mogelijk. Maak kennis met de bevolking, bezoek markten, bezienswaardigheden en nog veel meer. Zuid-Afrika heeft veel te bieden als u kunt reizen zoals u dat in gedachten heeft.

Afrika Online: "Reizen naar Zuid-Afrika is onze specialiteit"

Onze specialiteit: het samenstellen van “reizen op maat” naar Zuid-Afrika. Zo lang of zo kort als u maar wilt en voor een groot of wat kleiner budget. Een vakantie wordt pas echt onvergetelijk als deze voldoet aan uw verwachtingen en wensen. Met Afrika Online reist u betrouwbaar (lid SGR) en altijd goed georganiseerd naar het land van uw keuze, in dit geval Zuid-Afrika. Het is voor ons belangrijk dat u het land beleeft zoals het bedoeld is, met voldoende tijd om te genieten van de natuur, lokale cultuur en spontane ontmoetingen. Reizen naar Zuid-Afrika - Afrika Online maakt uw droom werkelijkheid.

Reizen Zuid-Afrika – Neem hier contact op voor uw reis op maat

Top