Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Rondreizen Zuid-Afrika

Individuele rondreizen in Zuid-Afrika

Individuele rondreizen in Zuid-Afrika op basis van "self-drive" zijn bij Afrika Online prima te regelen. U huurt een auto en rijdt zelf, de overnachtingen onderweg zijn van te voren vastgelegd. Indien u een "self-drive" rondreis maakt ontvangt u van ons gedetailleerde route beschrijvingen van de ene accommodatie naar de andere accommodatie met uitgebreide beschrijvingen van de onderweg interessante plaatsen en bezienswaardigheden. Een andere optie is om een privé rondreis te maken. U maakt dan uw rondreis onder begeleiding van een professionele gids/chauffeur. Rondreizen in Zuid-Afrika op deze manier is de perfecte kans om het land goed te leren kennen.

Rondreizen in Zuid-Afrika met een groep

Groeps rondreizen voor Zuid-Afrika zijn bij Afrika Online op diverse manieren samen te stellen. U heeft de keuze om rondreizen per voet te maken, per 4 WD terreinwagen of per camper. Ook de keuze van overnachten biedt diverse opties. Avontuurlijk kamperen waarbij u overnacht in safari tenten of in lodges en cabins. U reist met meerdere personen door Zuid-Afrika en bezoekt alle highlights. Het aantal dagen is afhankelijk van de door u gekozen rondreis. Deze rondreizen in Zuid-Afrika dienen als voorbeeld. U kunt bij ons ook uw eigen reis samenstellen.

Rondreizen in Zuid-Afrika op maat

De "kant-en-klaar" rondreizen die Afrika Online aanbiedt voor Zuid-Afrika zijn direct te boeken. Maar misschien wilt u uw reis wel helemaal zelf samenstellen. Dan biedt Afrika Online u vele mogelijkheden om de verschillende aangeboden rondreizen uit te breiden en te combineren. In overleg met u, kan uw persoonlijke reiswens worden vertaald naar een individuele, op maat gemaakte rondreis. U kunt dan rondreizen in Zuid-Afrika en alle voor u interessante plaatsen bezoeken en bent u niet gebonden aan vaste vertrekdata en verblijfsduur.

Rondreizen Zuid-Afrika – Bekijk hier de vele mogelijkheden

Top