Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

The Royal Palm Hotel & Spa

Rating:The Royal Palm is één van de meest prestigieuze hotels in Mauritius.  Een vijf sterren de luxe is hier dan ook op zijn plaats.

De accommodaties van Royal Palm zijn exclusief en luxe ingericht en uiteraard van alle gemakken voorzien. Enkele voorbeelden zijn: Badkamer met aparte douche en toilet. Aparte gasten toilet, telefoon met fax en internet faciliteiten, draadloze telefoon, 24 uur roomservice en alle kamers hebben zeezicht.

De gastronomische restaurants van Royal Palm zijn van hoge klasse en zijn prachtig gelegen met schitterend uitzicht over de Indische Oceaan.

Het hoofdrestaurant "La Goelette" met prachtig uitzicht over de baai, "La Bar Plage" is gelegen op het strand onder de Badamier boom.
"Natureaty" (Wellness restaurant) is gelegen aan het zwembad van de Spa en serveert de "low-calorie" gerechten.

"La Terrasse Bar" heeft prachtig uitzicht vanaf het enorme terras over de oceaan en serveert o.a. heerlijke kleurrijke cocktails.

De Spa "Sanitas per Aqua" heeft alle faciliteiten die u mag verwachten van dit bijzondere hotel. Diverse baden, Hammams, sauna's en veel meer. Prachtig gelegen, voor rust en ontspanning, de perfecte omgeving.

De faciliteiten bij Royal Palm zijn zeer uitgebreid, enkele voorbeelden zijn: Elke avond is er bij de bar een muziek thema, een live band vanaf 20.30 uur tot middernacht, Sega show, fashion show en culturele shows.

Sportactiviteiten zijn: tennis, squash, golf lessen, fitness, snooker tafel, waterskiën, windsurfen, kajak, waterfietsen, zeilen, snorkelen en een glasbodem boot.

Extra: Miniclub voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Babysit.

Diverse winkels zoals een juwelier, Duty Free Shops enz.

Bruiloften en andere feesten kunnen hier uitstekend worden gehouden. Voor meer informatie en de mogelijkheden hierover, gelieve even contact met ons op te nemen.

Top