Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Safari Zuid-Afrika

Een safari in Zuid-Afrika op maat

Als u naar Zuid-Afrika reist, is het maken van een safari natuurlijk een hele bijzondere ervaring. Afrika Online heeft besloten, omdat niet iedereen dezelfde wensen en interesses heeft, om onze klanten reizen "op maat" aan te bieden. Daar hoort ook een safari bij met gids en/of chauffeur. Geniet van al het moois wat u op zo'n safari tegenkomt, in uw eigen tempo. De gids zal u alles kunnen vertellen over de dieren die u tegenkomt op uw safari. Met een beetje geluk ziet u ook de Big Five. Deze "grote vijf" zijn de olifant, neushoorn, luipaard, leeuw en buffel. Om deze dieren in hun natuurlijke omgeving te zien is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Een safari in Zuid-Afrika is gegarandeerd een belevenis.

Een safari in Zuid-Afrika is spannend en onvergetelijk

Een safari is spannend en onvergetelijk. Van te voren weet je nooit welke dieren je te zien zult krijgen. De grootste kans om vele verschillende dieren te kunnen bekijken is in het Kruger National Park, de ideale plek voor het maken van een safari. Vroeg opstaan is wel nodig, want de dieren zijn het meest actief van zonsopgang tot halverwege de ochtend. Daarna zoeken de dieren schaduwrijke plekken op om uit de hitte van de middag te blijven. Op de savannes leven meer dan 147 verschillende zoogdieren, o.a. ook de Big Five. Ervaar de sensatie als u in de buurt bent van deze bekende bewoners van de savanne van Zuid-Afrika. En dit alles in uw eigen tempo met uw eigen gids. Een safari in Zuid-Afrika moet je in alle rust kunnen ervaren.

Combineer een safari in Zuid-Afrika

Nu reist u natuurlijk niet alleen voor een safari even naar Zuid-Afrika. Over het algemeen is een safari onderdeel van een uitgebreidere (rond)reis. Afrika Online kan u advies geven over het combineren van meerdere bezienswaardigheden in Zuid-Afrika. Rekening houdend met uw wensen, kan er zo een reis worden uitgestippeld die helemaal op maat voor u is gemaakt. U kunt zo plaatsen bezoeken die niet direct op een 'toeristische' route liggen. Ook hier bepaalt u uw eigen tempo. Afrika Online kan o.a. (vlieg)tickets, een auto en de overnachtingen voor u regelen. En natuurlijk... als u toch in Zuid-Afrika bent gaat u natuurlijk ook op safari!

Safari Zuid-Afrika – Bekijk hier het complete aanbod

Top