Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Table Mountain Lodge, Signal Hill, Kaapstad, Zuid Afrika

Rating:De Table Mountain Lodge is gelegen nabij de Tafelberg in de wijk Tamboerskloof en biedt de gasten een prachtig uitzicht over deze beroemde berg. Een stijlvol meer dan 100 jaar oud Kaap Holland huis geheel gerestaureerd en ingericht in Kaaps Hollandse stijl.

De lodge beschikt tevens over een gezellige bar en er is voor de gasten een zwembad met terrasstoelen en ligbedden. Verder is er een kruidentuin en een gezellige bar ” Jock's Trap Scotisch bar” .
De wijk Tamboerskloof is gelegen in het sfeervolle oude gedeelte van Kaapstad, op loopafstand van het moderne centrum van Kaapstad en het bekende Victoria & Alfred Waterfront.  Winkeltjes en cafeetjes oploopafstand en meer dan 22 restaurants in de directe omgeving, dus keuze te over.
Alle kamer zijn sfeervol ingericht en beschikken over een  2 persoonsbed of 2 aparte bedden en een ensuite badkamer met bad en/of douche en toilet. Verder is er ene televisie met afstand bediening en satelliet ontvangst, een waterkoker om thee en koffie te maken, ene haardroger, telefoon en een ventilator.  Een aantal kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw, de andere,  ruimere en luxere kamers (tegen meerprijs) zijn gelegen rondom het hoofdgebouw
Verblijf in de Table Mountain Lodge is op basis van logies en ontbijt.
Top