Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Rondreizen en safarivakanties in Tanzania

Tanzania (officieel in het Swahili: Jamhuri ya Muungano wa Tanzania = Verenigde Republiek van Tanzania) is een republiek in Oost-Afrika en bestaat uit het vroegere Tanganyika en de eilanden Zanzibar (eigenlijk Unguja) en Pemba. De Mafia-archipel wordt gevormd door het 50 km lange eiland Mafia, een dozijn kleinere eilanden en ontelbare koraalrotsen.

Elephant_Bird_Tanzania aol 601 - 8 daagse Tanzania Wildlife week safari  Lees verder

 

8 DAAGSE "TANZANIA WILDLIFE WEEK" LODGE SAFARI
  • Vanaf: € 2595,- p.p. incl. vervoer tijdens safari, overnachtingen en maaltijden.

Een klassieke safari in lodges en Tented Camps langs alle hoogtepunten van het “Noordelijke Circuit” van Tanzania. Met een mix van lodges en permanente tentenkampen voor een goede combinatie tussen avontuur en comfort. De route voert via de Great Rift Valley naar Lake Manyara en beroemde wildparken als de Serengeti en de Ngorongoro Krater en het Tarangire Nationaal Park. Een prachtige verscheidenheid aan landschappen en een grote diversiteit aan dieren en vogels. Tijdens deze reis maakt u ook kennis met de kleurrijke Masai stam.

 
Reiscode: AOL 601

aol 504 - 11 dagen Serengeti Trek en Zanzibar strand kampeer groepsafari  Lees verder

 

11 DAAGSE "SERENGETI PARK EN ZANZIBAR STRAND" KAMPEER GROEPSAFARI
  • Vanaf: € 1455,- p.p. incl. overnachtingen, maaltijden, vervoer in safari adventure truck en luchthaven-hotel transfers.

Kennismakingsreis met de belangrijkste bezienswaardigheden van Tanzania inclusief een bezoek aan Arusha, Usambara Mountains, Serengeti Nationaal Park, bezoek aan de Olduvai Gorge en museum plus natuurlijk een bezoek aan de Ngorongoro Krater. Aan het einde van de reis nog een paar heerlijke dagen aan het tropische strand van Zanzibar.

Reiscode: AOL 504
 

aol 505 - 11 dagen Serengeti Trek en Zanzibar strand comfort groepsafari  Lees verder

 

11 DAAGSE "SERENGETI PARK EN ZANZIBAR STRAND" COMFORT GROEPSAFARI
  • Vanaf: € 1545,- p.p. incl. overnachtingen, maaltijden, vervoer in safari adventure truck en luchthaven-hotel transfers.

 

Kennismakingsreis met de belangrijkste bezienswaardigheden van Tanzania inclusief een bezoek aan Arusha, Usambara Mountains, Serengeti Nationaal Park, bezoek aan de Olduvai Gorge en museum plus natuurlijk een bezoek aan de Ngorongoro Krater. Aan het einde van de reis nog een paar heerlijke dagen aan het tropische strand van Zanzibar.

Reiscode: AOL 505

Manjara aol-603 - 7 daagse highlights of Tanzania prive lodge safari   Lees verder

 

7 DAAGSE "HIGHLIGHTS OF TANZANIA" PRIVE SAFARI
  • Vanaf: € 2005,- p.p. incl. overnachtingen, maaltijden, 4x4 Landcruiser met chauffeur/gids.

Word aangeboden als een privé reis met maximaal 6 personen per 4x4 Safari Landcruiser

Een klassieke safari langs de hoogtepunten van noord Tanzania. Accommodatie is in en de bekende Sopa Lodges, comfortabele hotel met Internationale standaards en gelegen op de beste locaties voor “all year round” wild safari’s. Natuurlijk wordt een bezoek gebracht aan het wereld beroemde Serengeti Nationaal Park, de Ngorongoro krater en het Tarangire Nationaal Park met de Baobab bomen en een groter variëteit aan wildlife. Tijdens de reis rijdt u door afwisselend landschap met een grote diversiteit aan dieren en vogels. Een bezoek aan de Olduvai Gorge is inclusief, hier vond Mary Leakey in 1959 de overblijfselen van de eerste mens, daarom wordt de Olduvai Gorge ook wel ‘de wieg der mensheid' genoemd.

Reiscode: AOL 603

Elephants_Tanzania aol-605 - 7 daagse Tour Tanzania Lodge en Tented Camp Safari  Lees verder

 

07 DAAGSE "TOUR TANZANIA" GROEP SAFARI  (Internationaal gezelschap):
  • Vanaf: € 2120- per persoon op basis van 2 personen

(deze reis kan worden verlengd met een strandvakantie op Zanzibar en diverse andere safari’s in Tanzania of Kenia)

Een klassieke safari in lodges en Tented Camps langs alle hoogtepunten van het “Noordelijke Circuit” van Tanzania. Met een mix van lodges en permanente tentenkampen voor een goede combinatie tussen avontuur en comfort. De route voert via de Great Rift Valley naar beroemde wildparken als de Serengeti en de Ngorongoro Krater en het Tarangire Nationaal Park. Een prachtige verscheidenheid aan landschappen en een grote diversiteit aan dieren en vogels.

Reiscode: AOL 605

Maasai-at-Sundown-Tanzania aol-702 - 10 daagse Tanzania wildlife & Cultural Lodge Safari  Lees verder

 

10 DAAGSE "TANZANIA WILDLIFE & CULTURAL" GROEP SAFARI:
  • Vanaf: € 2875- per persoon op basis van 2 personen

(deze reis kan worden verlengd met een strandvakantie op Zanzibar en diverse andere safari’s in Tanzania of Kenia)

Een veelzijdige, kleinschalige groep safari met naast bezoeken aan wildparken ook aandacht voor de cultuur van Tanzania en de lokale bevolking. Tijdens deze reis worden game drives gemaakt in het Tarangire Nationaal Park, het Lake Manyara Nationaal Park, Lake Eyasi, Lake Ndutu, het Serengeti Nationaal Park en de wereldberoemde Ngorongoro Krater. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de cultuur met o.a. een bezoek aan een lokale school, een weeshuis, lunch bij mensen thuis in een dorp, de Hadzabe Bushmen stam, de Datoga stam en een bezoek aan de Olduvai Gorge of “the Cradle of Humankind” waar de Louis en Mary Leakey fossiele resten vonden van menselijke voorouders die geschat worden op ca. van 2,5 Ma jaar oud. 

Reiscode: AOL 702

Top