Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

The Knysna Belle, Leisure Island, Knysna

Rating:The Knysna Belle is een sfeervol guesthouse gelegen op het schiereiland Leisure Isle in de lagune van Knysna. Slechts door een weggetje gescheiden van het water en in een rustige omgeving. Het guesthouse is vernoemd naar een schip die rond 1800 regelmatig de lagune van Knysna bezocht en alle kamers zijn genoemd naar schepen die in die tijd Knysna regelmatig aandeden. Centrum van Knysna op slechts enkele minuten rijden. In Knysna en omgeving bevinden zich ook 7 golfcourses waaronder de nieuwe golfcourse Sparrenbosch en de bekende golfcourse Fancourt in George. 
 
Faciliteiten van het guesthouse zijn een gezellige bar, een zwembad met terras en ligbedden, mountainbikes voor het verkennen van het eiland of ritjes in de omgeving, een roeiboot om op de lagune te varen en verschillende balkons en terrassen voor de gasten om te genieten van het prachtige uitzicht en de zonsondergang over de lagune. S'morgens word er een heerlijk Engels ontbijt geserveerd in de ontbijtruimte of op een van de balkons of terrassen.
 
The Knysna Belle biedt verschillende typen kamers;
 
Een honeymoon suite met spectaculair uitzicht over de lagune, een queensize bed en een ensuite badkamer met bad en/of douche en toilet. Openslaande deuren naar privé patio met zitje. Tevens 4 tweepersoons kamers waarvan 2 met een verbindingsdeur naar de andere kamer die kan worden geopend wanneer u bijvoorbeeld met 2 kinderen reist. Alle van deze 4 kamers beschikken over een queensize bed of twee aparte bedden en een ensuite badkamer met bad en/of douche en toilet. Dan als laatste is er de "Captain's Quarter, een suite kamer met apart slaap en zitgedeelte, een ruime badkamer met bad en douche en toilet. Verder een minibar en een groot balkon met zit je en uitzicht op de lagune.
 
Alle bovengenoemde kamers  beschikken over een televisie met M-net (filmnet), vloerverwarming, waterkoker om thee of koffie te maken en een plafondventilator.
 
Verblijf in the Knysna Belle is op basis van logies en ontbijt. Kinderen vanaf 6 jaar toegestaan, indien jonger eventueel alleen in overleg.

Top