Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Vakantie Zuid-Afrika

Vakantie Zuid-Afrika

Vakantie in Zuid-Afrika afgestemd op uw reiswensen


U bent van plan om op vakantie naar Zuid-Afrika te gaan, maar u wilt geen standaardreis, omdat uw wensen niet overeenkomen met de aangeboden reizen. Afrika Online is gespecialiseerd in het samenstellen van “een reis op maat” zo lang of zo kort als u maar wenst en voor een groot of wat kleiner budget. Het is belangrijk om, voordat wij uw reis gaan plannen, uw reiswensen goed in kaart te brengen alvorens wij uw droomreis gaan samenstellen. Wij adviseren u graag en beschikken over een jarenlange ervaring en uitstekende kennis om van uw vakantie in Zuid-Afrika een droomvakantie te maken. Want wij vinden het belangrijk dat uw vakantie in Zuid-Afrika aansluit op uw wensen.

De vele mogelijkheden voor een vakantie in Zuid-Afrika

Een vakantie in Zuid-Afrika samengesteld door Afrika Online biedt de vakantieganger ontelbare mogelijkheden. Wilt u een culturele, actieve, luie of romantische vakantie? Gaat u met z’n tweetjes of met de hele familie met (kleine) kinderen of met een groep vrienden, Afrika Online zorgt voor de perfecte afstemming. Persoonlijk contact, deskundigheid, kleinschaligheid en een uitstekende service staan centraal. Wij streven naar de optimale balans in comfort en activiteiten, eerlijke en deskundige informatie en bijzondere locaties waarbij u de grote massa ontloopt. En natuurlijk zeer belangrijk: een goede reisplanning die aansluit op uw wensen. Vakantie in Zuid-Afrika - Op maat samengesteld om u de ultieme vakantiebeleving te laten ervaren.

Vakantie Zuid-Afrika - Ervaar wat dit land allemaal te bieden heeft

Om Zuid-Afrika echt te ontdekken is een standaard vakantie eigenlijk niet echt geschikt. Juist als u van de geijkte paden kunt en wilt afwijken, ontdekt u dit land in al zijn pracht. Samen met Afrika Online ervaart u, weg van de massa, het échte Zuid-Afrika. Voor ons is het belangrijk dat u het land beleeft zoals u dat wenst, met onderweg voldoende tijd om te genieten van de natuur, lokale cultuur en spontane ontmoetingen. Dus op uw gemak alles ontdekken, zonder de tijdsdruk die u bij een georganiseerde reis normaliter ervaart. De benodigde vliegtickets, vervoer en overnachtingen kunnen naar uw wensen worden vastgelegd in een reisplanning. Deze reisplanning wordt specifiek afgestemd op uw wensen, zodat u uw vakantie in Zuid-Afrika beleeft en ervaart zoals u dat voor ogen heeft.

Vakantie Zuid-Afrika – Neem hier contact op voor de mogelijkheden

Top