Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Wolwedans Dune Camp -Luxueus Tented Camp

Rating:Wolwedans Dune Camp, gepositioneerd op de rand van een 250-meter hoge duin, de Dune Camp slaapt een maximum van 12 gasten in een volledig ongerepte omgeving. Gasten verblijven in een comfortabele koepelvormige tenten op houten platforms, elk ingericht met standaard bedden (bedekt met donzen dekbedden), nachtkastjes en een koffer rek.

Een ruime veranda, voor een veilige slaap-outs onder de sterren, en een eigen badkamer voorzien van een warme douche, twee wastafels en toilet spoelen te maken voor een tamelijk beschaafde kampeer ervaring.

De lapa bestaat uit een woonkamer, eethoek en een open keuken, waardoor de gasten om te chatten met de chef-kok, terwijl hij zich voorbereidt drie-gangen diners. De sundowner dek met een verhoogde open haard is het centrale ontmoetingspunt van het kamp biedt een gezellige en ontspannen sfeer.

Hoewel de doelstellingen te overnachten in de opvang van gasten die behoefte hebben aan een ontspannen comfort en ruimte, het kamp is een meer down-to-earth en dicht bij de natuur te ervaren. Uitermate geschikt voor de jongere en meer avontuurlijke reiziger, de charme van het kamp ligt in de rustige, intieme sfeer, het vastleggen van de romantiek van een vervlogen tijdperk.

Het kamp is een minimum verblijf van twee nachten en de dag-safari met picknick lunch en-route is 'onderdeel van het pakket'.

Top