Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Wolwedans Dune Lodge

Rating:Wolwedans Dunes Lodge is gelegen op de top van een duin plateau zo'n acht kilometer ten noorden van de Dune Camp en kijkt uit panoramische vergezichten in alle richtingen, het vastleggen van de woestijn in een meest memorabele manier.

De bouwstijl is een combinatie van houten structuren, grote doek jaloezieën en ramen die open te stellen voor de woestijn daarbuiten. De lodge weerspiegelt de sfeer van een tentenkamp, maar biedt het comfort en de bescherming van een permanent gebouw. Elk van de negen ruime chalets met en-suite badkamer leidt naar een eigen veranda en uitgestrekte ongerepte zand. Slapen met je canvas blinds te openen is zo goed als slapen onder de sterren.

De voornaamste complex - dat volledig is herbouwd in 2003 - bestaat uit twee zalen, een aantal sundowner dekken, een open haard, een thee-dek, een bibliotheek, de wijnkelder en twee eetzalen. Alle openbare ruimtes van de lodge te openen uit op veranda met prachtig uitzicht. Een zwembad zal worden toegevoegd de loop van 2004 en het is deze verscheidenheid aan recreatieve gebieden, waardoor een bezoek zowel ontspannend en spannend en pleit voor een verblijf van 3 nachten.

Een bijzondere attractie van de lodge is de 'Mountain View Suite'; het verstrekken van woonruimte in overvloed, de Suite is ideaal geschikt voor degenen die willen overnachten voor meerdere dagen, op zoek naar prive afzondering in totaal comfort en stijl.

Top