Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Wolwedans Mountain View Suite - Lodge

Rating:Wolwedans Mountain View Suite is een nieuwe toevoeging aan de Dunes Lodge. Net iets meer dan 200 vierkante meter van het dek boven de duinen biedt voldoende leefruimte en voegt een vleugje luxe op de Wolwedans Collection.

De suite is gelegen op loopafstand van het Wolwedans Dunes Lodge, maar het is afgelegen en ligt te midden van een prachtige duinen landschap. Het maakt het mogelijk vrienden van Wolwedans om meer dan twee nachten doorbrengen in een huiselijke en stijlvolle sfeer met veel ruimte, maximaal comfort en een hoge mate van privacy.

De suite bestaat uit een ruime slaapkamer met een king-size bed, waardoor de gasten op het standpunt van hun prive-duinvallei ten volle te genieten. De en-suite badkamer - kamer bevat twee wastafels, een douche en toilet. Een schaduwrijke patio biedt een ideale locatie voor maaltijden en ontspannende uren in de schaduw dryven in een hangmat.

Voeg daarbij een ruime lounge, bar en eethoek en je hebt een prachtige home away from home. In het geval dat de gasten willen genieten van hun maaltijden 'entre-nous', een open kitchenette ondersteunt de bereiding van maaltijden in het Suite.

Een oost-gerichte veranda en een zonnedek leiden van het platform in de omliggende duinen. De belangrijkste veranda heeft een 'sterren kijken' bed, die een heerlijke nachtrust-out zaal biedt tijdens de zomer.

Houden in overeenstemming met de traditionele Wolwedans stijl, de sfeer is die van eenvoudige elegantie omarmd door een natuurlijke, comfortabele charme. Ingericht met koloniale / safari-stijl meubels en een verscheidenheid aan decoratieve objecten. De Suite kan worden beschouwd als zeer elegant, maar mogelijk voor een ongedwongen, ontspannen en pretentieloze life-style. Het is voor ons belangrijk dat onze gasten zich 'thuis'.

Top