Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Wolwedans Private Camp - Lodge

Rating:Wolwedans Private Camp, gelegen in de rustige beslotenheid van een idyllische vallei, deze prachtige Suite is geschikt voor vier personen exclusief. Het is het perfecte toevluchtsoord voor een huwelijksreis of individuen die compromisloze privacy en eenzaamheid.

Het idee van de Private Camp is om weg te komen voor een dag of twee - niet veel doen, behalve tijd doorbrengt met een partner of vrienden. Begeleide activiteiten maken geen deel uit van het pakket en de nadruk ligt op pure ontspanning. Surfen via de bibliotheek, tijdens wandelingen in de vlakten en de voorbereiding van uw eigen maaltijden (we alle voedingsmiddelen en dranken te leveren, kunt u koken en bedienen 'entre-nous') zullen u volledig bezet.

Het wordt aanbevolen dat de gasten, die niet zijn bij ons vóór, boek de Private Camp in combinatie met een overnachting in de lodge of Dune Camp, toetreding tot een aantal van de activiteiten vóór zoeken totale afzondering. Mocht dit niet voor jou, de Private Camp kan ook geboekt worden met alle diensten en activiteiten opgenomen - dat is een prive-chef-kok en uw persoonlijke veldgids.

Private Camp - uw 'home away from home ' - bestaat uit twee ruime slaapkamers, twee badkamers, een veranda en de lounge, het combineren van een studie, de woonkamer, een eethoek en een volledig uitgeruste open keuken. De bouwstijl is een combinatie van hout en doek, die opent in de natuur daarbuiten.

Top