Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Zanzibar strandvakanties

De Zanzibar-archipel (Arabisch: Zinj el-Barr = land van de zwarten) is tegenwoordig een provincie van Tanzania en bestaat uit drie belangrijke eilanden, Unguja of Zanzibar Island, Pemba en Mafia, en een groot aantal kleinere eilanden. Unguja ligt zo’n 35 km voor de kust van het Tanzaniaanse vasteland.

aol 504 - 11 dagen Serengeti Trek en Zanzibar strand kampeer groepsafari  Lees verder

 

11 DAAGSE "SERENGETI PARK EN ZANZIBAR STRAND" KAMPEER GROEPSAFARI
  • Vanaf: € 1455,- p.p. incl. overnachtingen, maaltijden, vervoer in safari adventure truck en luchthaven-hotel transfers.

Kennismakingsreis met de belangrijkste bezienswaardigheden van Tanzania inclusief een bezoek aan ArushaUsambara MountainsSerengeti Nationaal Park, bezoek aan de Olduvai Gorge en museum plus natuurlijk een bezoek aan de Ngorongoro Krater. Aan het einde van de reis nog een paar heerlijke dagen aan het tropische strand van Zanzibar.

Reiscode: AOL 504

aol 505 - 11 dagen Serengeti Trek en Zanzibar strand comfort groepsafari  Lees verder

 

11 DAAGSE "SERENGETI PARK EN ZANZIBAR STRAND" COMFORT GROEPSAFARI
  • Vanaf: € 1545,- p.p. incl. overnachtingen, maaltijden, vervoer in safari adventure truck en luchthaven-hotel transfers.

 

Kennismakingsreis met de belangrijkste bezienswaardigheden van Tanzania inclusief een bezoek aan Arusha, Usambara Mountains, Serengeti Nationaal Park, bezoek aan de Olduvai Gorge en museum plus natuurlijk een bezoek aan de Ngorongoro Krater. Aan het einde van de reis nog een paar heerlijke dagen aan het tropische strand van Zanzibar.

Reiscode: AOL 505

Top