Tel: +31 (0)10 52 25 011 NL |   Fax: +31 (0)84 21 51 696 NL  skype afrika-online
English Nederlands
Home | Over Ons | Contact | Extra
Slideshow

Zuid-Afrika

Informatie over Zuid-Afrika
Zuid-Afrika is een republiek in het zuiden van het Afrikaanse continent. De totale oppervlakte van het land is 1.123.226 km2, exclusief de "onafhankelijke" thuislanden Bophuthatswana, Ciskei, Transkei en Venda en de Walvisbaai; incl. deze gebieden: 1.225.765 km2. Zuid-Afrika is daarmee 30 keer groter dan Nederland. Het land kent een rijke geschiedenis die wel 2 miljoen jaar terug gaat.

Walking_safari_with_guide aol 411 - 15 daagse Walking South Africa Comfort groepsafari  Lees verder

 

15 DAAGSE "WALKING SOUTH AFRICA" GROEP SAFARI
 • Vanaf: € 1695,- p.p. incl. overnachtingen, entreegelden, maaltijden

Op zoek naar de BIG FIVE in het wereld beroemde Kruger Nationaal Park, wandelen in Swaziland en het verkennen van de schitterende stranden, historische plaatsen, natuur en wild parken in KwaZulu Natal en wandelingen door de majestueuze Drakensbergen.

 

Reiscode: AOL 411

Rainbow_vakantiereis_door_zuid-afrika aol 412 - 18 daagse Rainbow Route South Africa comfort groepsafari  Lees verder

 

18 DAAGSE "RAINBOW ROUTE SOUTH AFRICA" GROEP SAFARI
 • Vanaf: € 1885,- p.p. incl. overnachtingen, maaltijden, vervoer tijdens reis

 

Een veelzijdige en complete Zuid Afrika rondreis met bezoeken aan de Panorama Route, game drives in Kruger Nationaal Park, wandelingen in Swaziland, bezoek aan een traditioneel Zulu dorp in Kwa-Zulu Natal, wandelingen in de Drakensbergen, Xhosa bevolking, game drives in het Addo Elephant Nationaal Park, walvissen in Hermanus en bezoek aan de "Mother City" Kaapstad, Kaap de Goede Hoop en het wijngebied van Stellenbosch
  

Reiscode: AOL 412

Chobe_Cruise aol 703 - 20 daagse Zuid Afrika World in One Country comfort groepsreis  Lees verder

 

20 DAAGSE “WORLD IN ONE COUNTRY” ZUID AFRIKA RONDREIS
 • Vanaf: €. 2180- p.p. incl. overnachtingen, entreegelden, vervoer

Maak kennis met het diverse Zuid Afrika en het traditionele Swaziland en Lesotho met deze “World in One Country” rondreis in Internationaal gezelschap. Tijdens deze reis bezoekt u de hoogtepunten van Zuid Afrika zoals de Panorama Route, het Kruger Nationaal Park (game drives), Kwa-Zulu Natal (bezoek aan Zulu dorp en gamedrives in het Hluhluwe Game Reserve), Drakensbergen (wandelingen), de Garden Route, de Cango Caves in Oudtshoorn en natuurlijk de historische stad Kaapstad.

Reiscode: AOL 703

Discoverer Fun Table Mountain aol 202 - 22 daagse avontuurlijke camper rondreis Zuid Afrika & Swaziland  Lees verder

 

22 DAAGSE AVONTUURLIJKE CAMPER RONDREIS ZUID AFRIKA - SWAZILAND
 • Vanaf: € 910,00 p.p. per persoon bij 6 personen Discoverer 6

 
Maak kennis met het diverse Zuid Afrika en het traditionele Swaziland met deze avontuurlijke camperreis. Tijdens deze avontuurlijke reis bezoekt u de hoogtepunten van Zuid Afrika zoals de Panorama Route, het Kruger Nationaal Park (game drives), Kwa-Zulu Natal met Lake St. Lucia (boottochten over Lake St. Lucia) en het Hluhluwe Game Reserve (game drives), de Drakensbergen (wandelingen), de prachtige natuur van de Garden Route (strand, wandelen), de Cango Caves in Oudtshoorn, het wijngebied rond Stellenbosch en de historische stad Kaapstad.

Reiscode: AOL 202  

namibie_lodge_safari aol 104 - 24 daagse autorondreis Zuid-Afrika en Swaziland Noord naar Zuid  Lees verder

 

24 DAAGSE AUTORONDREIS ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND “NOORD NAAR ZUID”
 • Vanaf: € 1595,- P.P. incl. autohuur, overnachtingen en ontbijt 

Veelzijdige reis met alle hoogtepunten van Zuid Afrika. De route volgt langs o.a. de Panorama Route, het Kruger Nationaal Park, Swaziland, de St.  Lucia Wetlands en de Indische Oceaan. Bezoek het Addo Elephant Nationaal en via de schitterende Tuinroute en de struisvogel hoofdstad Oudtshoorn rijden naar het historische Kaapstad.

Reiscode: AOL 104

aol 201 - 15 daagse camper rondreis Johannesburg - Johannesburg  Lees verder

 

15 DAAGSE AVONTUURLIJKE CAMPER RONDREIS JOHANNESBURG - JOHANNESBURG
 • Vanaf: € 575,00 p.p. per persoon bij 6 personen Discoverer


Maak kennis met het diverse Zuid Afrika en het traditionele Swaziland met deze avontuurlijke camperreis. Tijdens deze avontuurlijke reis bezoekt u de hoogtepunten van Zuid Afrika zoals de Panorama Route, het Kruger Nationaal Park (game drives), Kwa-Zulu Natal met Lake St. Lucia (boottochten over Lake St. Lucia) en het Hluhluwe Game Reserve, de Drakensbergen (wandelingen) en de prachtige natuur van het Golden Gate Nationaal Park.

Reiscode: AOL 201

Struisvogel boerderij in Oudtshoorn aol 203 - 15 daagse avontuurlijke camper rondreis Kaapstad - Kaapstad  Lees verder

 

15 DAAGSE AVONTUURLIJKE CAMPER RONDREIS KAAPSTAD - KAAPSTAD
 • Vanaf: € 590,00 p.p. per persoon bij 6 personen Discoverer


Maak kennis met het diverse Zuid Afrika en het traditionele Swaziland met deze avontuurlijke camperreis. Tijdens deze avontuurlijke reis bezoekt u de hoogtepunten van Zuid Afrika zoals historisch Kaapstad, Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg, de schitterende kustlijn (met is het seizoen de walvissen in Hermanus),  de Garden Route, Tsitsikamma en Addo Elephant Nationaal Park, struisvogel hoofdstad Oudtshoorn, pittoreske dorpjes als Calitzdorp en Montagu langs de Route 62 en het wijngebied rond Stellenbosch.

Reiscode: AOL 203

aol 402 - 19 daagse scenic route South Africa kampeersafari  Lees verder

 

REISSOM 19 DAAGSE “SCENIC ROUTE SOUTH AFRICA” KAMPEERSAFARI:
 • Vanaf: €.1755,00 per persoon inclusief overnachtingen, maaltijden en excursies

Een veelzijdige en complete Zuid Afrika kampeerrondreis met bezoeken aan de Panorama Route, game drives in Kruger Nationaal Park, wandelingen in Swaziland, bezoek aan een traditioneel Zulu dorp in Kwa-Zulu Natal, wandelingen in de Drakensbergen,  Pony trekking in Lesotho, Xhosa bevolking in de Oostkaap, game drives in het Addo Elephant Nationaal Park, Tsitsikamma Nationaal Park, de walvissen in Plettenberg Bay en bezoek aan de “Mother City” Kaapstad, Kaap de Goede Hoop en het wijngebied van Stellenbosch.

Reiscode: AOL 402

aol 401 - 15 daagse south africa diamonds & dunes comfort groepsafari  Lees verder

 

REISSOM 15 DAAGSE SOUTH AFRICA “DIAMONDS & DUNES” COMFORTSAFARI:      
 • Vanaf: € 1975,- p. p. (geldig van 01-05-14 t/m 31-12-15)

Een veelzijdige reis door de onbekend noordelijke provincies van Zuid Afrika. Met natuurlijk met een bezoek aan het stadje Kimberley en de “BIG HOLE” waar de beroemde Cullinan diamant is gevonden, een bezoek aan het Kgalagadi Transfrontier Nationaal Park, het Augrabies Nationaal Park een bezoek aan de Ankoerebis waterval (place of great noise zoals de bushman deze plek noemen), een bezoek aan Namaqualand waar in het voorjaar miljoenen wilde bloemen te zien zijn, de westkust bekend om de vis en kreeftenvangst, de liefelijke vissersdorpjes en het West Coast National Park bij Langebaan. Verder een bezoek aan het Cedergebergte waar schitterende wandelingen kunnen worden gemaakt en tenslotte natuurlijk een bezoek aan de “Mother City”.

Reiscode: AOL 401

aol 503 - South African Explorer Comfort groepsreis Safari  Lees verder

 

REISSOM 21 DAAGSE “SOUTH AFRICAN EXPLORER” COMFORT GROEPSAFARI
 • Vanaf: € 1895,- p.p. incl. overnachtingen, maaltijden, excursies en vervoer

Kennismakingsreis door Zuid Afrika met de volgende excursies inclusief; bezoek aan de wijnlanden en het Spier Wine Estate, een bezoek aan het Spier cheeta breeding project, Cango Caves in Oudtshoorn, bezoek aan het Tsitsikamma Nationaal Park, game drive in het Addo Elephant Nationaal Park, bezoek aan het Royal Natal Nationaal Park, een bootcruise op Lake St. Lucia, game drive in het Hluhluwe Game Reserve, bezoek aan een lokale school in Lesotho, traditionele Swazi dans  en een bezoek voorstelling,game drives in het Kruger Nationaal park en een bezoek aan het Moholoholo rehabilitatie centrum met een typisch Zuid Afrikaanse maaltijd en een zang en dans voorstelling.

Reiscode: AOL 503

aol 403 - 16 daagse South Africa & Mozambique Beach and Bush safari  Lees verder

 

16 DAAGSE SOUTH AFRICA & MOZAMBIQUE “BEACH AND BUSH ” COMFORT SAFARI
 • Vanaf: €.1790,00 per persoon inclusief overnachtingen, maaltijden en excursies

Deze reis door Zuid Afrika, Swaziland en Mozambique is een mix van bush en beach. In Zuid Afrika wordt het bekende Kruger Nationaal Park bezocht, in Swaziland het Royal Hlane Game Reserve met de bedreigde zwarte neushoorn en in Kwa-Zulu Natal bezoekt u het Kosi Bay Nature reserve en het Mkuze Game Reserve. In Mozambique genieten van de schitterende witte zandstranden waar je kunt snorkelen, duiken, vissen en genieten van zon, zee en strand en natuurlijk kunt kennismaken met de bruisende leefwijze van de Portugees - Afrikaanse cultuur en de piri piri keuken …

Reiscode: AOL 403

aol 103 - 21 daagse autorondreis Zuid Afrika West kust en wijnlanden  Lees verder

 

21 DAAGSE AUTORONDREIS ZUID AFRIKA "WEST KUST & WIJNLANDEN"
 • Vanaf: € 1325- p.p. incl. autohuur, overnachtingen en maaltijden.

Bezoek het typische West kust dorpje Langebaan met o.a. een bezoek aan het Langebaan Nationaal Park, welke o.a. bekend staat om de schitterende wilde bloemen in het voorjaar en de historische dorpjes Clan William en Tulbagh. Ook de wijnlanden worden niet vergeten met bekende dorpjes als Franschhoek en Stellenbosch maar ook minder bekende wijndorpjes als Wellington en Tulbagh.

Reiscode: AOL 103

aol-508 - 21 daagse South African Explorer kampeer groepsafari  Lees verder

21 DAAGSE "SOUTH AFRICAN EXPLORER" KAMPEER GROEPSAFARI

Vanaf: € 1495,- p.p. incl. overnachtingen en maaltijden.

Kennismakingsreis door Zuid Afrika met de volgende excursies inclusief; bezoek aan de wijnlanden en het Spier Wine Estate, een bezoek aan het Spier cheeta breeding project, Cango Caves in Oudtshoorn, bezoek aan het Tsitsikamma Nationaal Park, game drive in het Addo Elephant Nationaal Park, bezoek aan het Royal Natal Nationaal Park, een bootcruise op Lake St. Lucia, game drive in het Hluhluwe Game Reserve, bezoek aan een lokale school in Lesotho, traditionele Swazi dans  en een bezoek voorstelling,game drives in het Kruger Nationaal park en een bezoek aan het Moholoholo rehabilitatie centrum met een typisch Zuid Afrikaanse maaltijd en een zang en dans voorstelling.

Reiscode: AOL 508

Lesotho pony trekking aol 506 - 15 daagse Kruger, Swaziland, Lesotho comfort groepsafari  Lees verder

 

15 DAAGSE KRUGER, SWAZILAND & LESOTHO COMFORT GROEPSAFARI
 • Vanaf: € 1475,- p.p. incl. transfer, overnachtingen, maaltijden en vervoer

Bezoek aan de Panorama Route met oa. de Blyde River Canyon, de Three Rondawels, Bourcke’s Luck Potholes en God’s Window, bezoek aan het Moholoholo rehabilitatie centrum met een typisch Zuid Afrikaanse maaltijd en een zang en dans voorstelling, game drive in het Addo Elephant Nationaal Park, bezoek aan Mlilwane Wildlife Sanctuary, een bootcruise op Lake St. Lucia, game drive in het Hluhluwe Game Reserve, bezoek aan het Royal Natal Nationaal Park, bezoek aan een lokale school in Lesotho.

Reiscode: AOL 506

Top